Reisetips

Komunista

Bratislava - noen tips?

Jeg blir et par dager i Bratislava i slutten av november.

Bortsett fra øl og bretzel:

Hva er must i denne byen?

1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Nightartica [sitat…] For guds skyld ikke bo her : http://www.tripadvisor.com/Hotel\_Review-g274924-d503347-Reviews-Botel\_Marina-Bratislava\_Bratislava\_Region.html Det gjorde jeg. Tabbe.

For guds skyld ikke bo her

Takk for advarselen, men jeg skal bo her:

Marrol's

Bortsett fra hotellet, og å drikke øl,

hva bør vi få med oss?

Jeg er jo klar over at Bratislava ikke er Europas navle, men man kan jo gjøre det beste ut av besøket.

1
Komunista [sitat…] Takk for advarselen, men jeg skal bo her: Marrol's Bortsett fra hotellet, og å drikke øl, hva bør vi få med oss? Jeg er jo klar over at Bratislava ikke er Europas navle, m...

hva bør vi få med oss?

Ikke all verden å se å gjøre i Bratislava, Restauranten på toppen av broen i sentrum er ganske heftig. Den kan du ikke unngå å se.

Søk på Bratislava bridge restaurant, der kan du slå i hjel noen timer å se det meste utover byen. Er rett nedenfor slottet.

1

Gamlebyen og slottet på toppen av åsen er populært. Ellers er det fint å gå langs kanalen.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Laster...