Reisetips

Adair

Reisetips sommeren 2014?

Noen som har noen solide reisetips til sommerferien 2014? Er på jakt etter en plass noe utenom de vanlige storbyene (og selvfølgelig ikke noe alà Sunny Beach, Magaluf etc.). Er ikke særlig kresen, men flybillettene bør ikke ligge på noe mer enn 5000,-.

Har sett ut Etiopa som et mulig reisemål, men er på jakt etter andre muligheter før jeg/vi bestemmer oss. Drar nok sammen med min samboer.

1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Venezuela er vel et fint turistmål, men billettene dit blir vel dyrere enn kr. 5000.

Men det er veldig fin natur der, og du vil ikke finne overfylte strender, heller naturlige strender. Morrocoy-nasjonalparken er absolutt verdt et besøk, Salto Angel (verdens høyeste fossefall) er det også, men det blir jo enda dyrere.... Andesfjellene og de store slettene er også veldig bra. Og om du har tid, kan du ta en svipptur til Aruba også......

2

Tusen takk for tips! Er redd der muligens blir litt dyrt i denne omgang, men Venezuela ser utvilsomt veldig spennende ut!

1

Hva med Japan? Overraskende billige billetter med Finnair, er ganske lett å finne billetter t/r for under 5000 kr, ihvertfall til Osaka. Drar selv dit i påsken.

1
Bananskall Hva med Japan? Overraskende billige billetter med Finnair, er ganske lett å finne billetter t/r for under 5000 kr, ihvertfall til Osaka. Drar selv dit i påsken.

En tur med utgangspunkt i Ôsaka om sommeren er helt klart å anbefale - kort vei til både Kyôto og Nara, og man bør også få tatt en dagstur til Himeji (selv om borgen der vel fortsatt er under restaurering neste år). Kôyasan er vel også innen rekkevidde for en dagstur fra Ôsaka.

Dersom man ikke er avhengig av å ha en bestemt "base", er Japan også et flott land å reise rundt i...

1

Takk for gode tips! Vi endte opp med en lang påsketur til Sri Lanka faktisk. 26 mars - 7. april.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Laster...