Reisetips

gjertsen

Krabi Flyplass

Noen som har vært på Krabi Flyplass i Thailand? Lurer på om det er som på Phuket Flyplass et røykerom etter at man har sjekket inn og passert passkontroll. Og har dere andre erfaringer med denne flyplassen så tar jeg gjerne imot informasjon.

1
4 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Noen som har vært på Krabi Flyplass i Thailand?

Har vert der tur/retur (ca. 5 år siden). Temmelig enkel flyplass med få faciliteter.

Om det er røykertom har eg ikkje peiling på.

1

Jeg har ikke vært der, men på andre flyplasser i Thailand.

Røyking er veldig forbudt over alt, ikke tenk på det en gang. Kjøp nikotintyggis eller plaster eller la deg hypnotisere, det er bare stress å være sugen på røyk, og det gjelder hele Thailand.

De har røykerom på Suvarnabhumi, Bangkok, men de rommene er så jævlig å gå inn i at man kan bli ikkerøyker bare av å åpne døra og kikke inn.

Som sagt, har ikke vært på Krabi, men jeg garanterer at det vil være et helvete å få tatt seg en røyk.

Glem å tenke på å røyke på dass, for der går vaskedamene og vasker hele tiden, og det er 2000 bath i bot for å røyke på dass.

Knask nikotindrops og drikk kaffe og øl.

1

Krabi flyplass er meget liten (og har lang ventetid i immigrasjonen). Har landet der et par ganger tidligere og har ventet lenge for å komme inn (kun 2 av 10 skranker har vært i bruk). Hvis du kommer med en internasjonal flight så forsøk og kom raskt ut av flyet, og ha fylt ut alle papirer/immigrasjonskort på forhånd slik at du kommer gjennom raskt.

Skal selv lande der i februar igjen....

Evnt røykerom aner jeg ikke noe om.....

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...