Reisetips

Mcgordon

Letteste vei fra Washington DC til New York

Hei!

Jeg skal til New York i begynnelsen av desember. Problemet er at jeg kun fikk plass på fly til Dulles Int Airport i Washington DC. Jeg skal treffe resten av reisefølget i New York og må dit fortest mulig.

Kan noen hjelpe meg med lettest måte å reise direkte fra flyplassen i Wash. til New York?

Hva gjør jeg? Det er litt vanskelig å finne det ut via nettet...

1
8 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Raskest mulig, lei en bil, eller enda bedre (og dyrere) limmo. Det går tog, men aner ikke hvordan man kommer seg til en jernbanestasjon fra flyplassen. Tror også det går fly, skal du møte de andre på en flyplass sjekk ett billigselskap.

1

Hva gjør jeg? Det er litt vanskelig å finne det ut via nettet...

Beklager, men det er ikke vanskelig. Det er faktisk lettere å finne ut, enn å lage seg bruker her på vgd.

Du går på finn.no, på reise, deretter på flybilletter, så skriver du inn Washington DC som "Fra" og New York som "til". Jeg sjekket 5.desember, og da kunne American Airlines fly deg mellom disse to destinasjoner for 412 kroner.

2

Hvis du ikke flyr og ikke leier bil tar du taxi fra Dulles til sentrum, da offentlig transport fra Dulles er helt ubrukelig. Så finner du ut hvor mye penger du er villig til å bruke. Tog tar 1 time kortere enn buss, men koster en god del mer. Sjekk tog på amtrak.com og buss på f.eks greyhound.com. Det er dog en god del andre busselskap også, men Greyhoundbussene går fra togstasjonen (øvre plan), så det er lettere når du ikke er kjent i byen.

1

Takk for innspill...

Jeg har skjønt at det er litt vanskelig med "kollektiv" fra Dulles.

Jeg skal sjekke fly... og hvis ikke blir det nok tog...

Andre og nye innspill mottas med takk!

1

Var det virkelig ikke mulig å få fly til NYC? De fleste Europeiske selskaper som fly IC flyr til NYC, de fleste store amerikanske selskapene har ruter fra en rekke store europeiske byer til NYC. Så synes det er litt rart du ikke greide å finne flybillett til NYC med et bytte ifra Norge.

1

Enig i forrige taler. Det går daglige fly fra Oslo til New York. Tar man en mellomlanding finnes det mange selskaper som flyr dit. Uten å ha sjekket priser regner jeg jo også med det er mye billigere enn å reise via Washington hvor du tross alt må reise videre til NYC fra.

2

Hei igjen!

Hvorfor det ble denne reiseruten er pga bonusreise med SAS. Det var ikke flere ledige bonusreiser til New York på reisedato.

Derfor må jeg fortsatt komme meg fortest mulig fra Washington til NY for å treffe resten av reisefølget.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Laster...