Reisetips

pinkberry

Thailand-Malaysia-Thailand

Skal på en toukers tur til Thailand neste måned. I løpet av de to ukene har jeg lyst å reise to dager til Kuala Lumpur, for jeg igjen returnerer til Thailand.

Så det jeg lurer på er om dette går greit med tanke på turistvisum?

Og om noen har noen tips angående ting å gjøre i Kuala Lumpur?

1
9 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det er ingen problemer ift visum etc, man må bare fylle ut et skjema på flyet og thats it.

1

Du trenger ikke engang å fylle ut noe skjema på flyet til Kuala Lumpur, det er bare et stempel i passkontrollen og vips har du 90 dagers visum.

Når du er i Kuala Lumpur bør du se på Batu Caves, en av de største Hinduistiske helligdommene utenfor India. Videre vil jeg anbefale Bird Park, en av verdens største fugleparker. For mat og drikke på kvelden dra til Petaling Street (Chinatown) og spis gatemat.

Malacay

1

Så det jeg lurer på er om dette går greit med tanke på turistvisum?

Går helt fint, du får bare et nytt stempel med 30 nye dagers turistopphold når du kommer tilbake til Thailand.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Laster...