Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

her var det faktisk så billig at jeg klarer ikke stole på siden, virker det for godt til og være sant er det som regel noe galt..

Sjekket 1 uke på Lebua state tower i Bangkok mot hotels.com,differansen er på hele 7 778,- for en uke.. RART!!!

2

Hvis er tilbud er for godt til å være sant, så er det oftest det, ja.

Driver og søker på hoteller i Cape Town og finner noen gode tilbud hvis man betaler fullpris ved bestilling på enkelte sider jeg ikke har hørt om før/brukt, så lar være det. Etter litt søk på nettet ser jeg at noen har hatt problemer, f..eks. at hotellet er fullbooket når man kommer fram, og man får et mye dårligere alternativ etc.

Siden har også tvilsom layout og virker billig, blant annet med fullt av Google-annonser. Prisene er også så hinsides lave, ca 1/5 av ordinær pris, og det kan neppe stemme.

2

Jeg tenker jo det samme. Men jeg reiste til Las Vegas i fjor med noe tilsvarende billig sted og det ble sykt billig og funket bra. Betalte 6500,- for fly, leiebil og hotell, 8 dager! Derfor så var jeg spent på om noen faktisk hadde brukt disse?

1

Og hvem sier toptenreviews.com er seriøse? Ikke denne gjengen i hvert fall...

Forsøk gjerne hotelreservations.com og legg inn resultatet i denne tråden. Jeg ville aldri i verden lagt ut en krone gjennom disse når de viser meg hoteller til 20% av allerede billige priser på hoteller jeg VET i utgangspunktet er utsolgt på gitte datoer. (jeg sjekket København neste helg).

1
R-art Ja men jeg har vært i kontakt med dem nå og de svarer at de er seriøse og de sendte meg denne linken... http://hotel-booking-services-review.toptenreviews.com/hotelreservations.com...

Vel, som mannen over sier, hvis du tror at det er en seriøs aktør som klare å selge hotellrom til en brøkdel av hva prisen er, så må du gjerne tro på det.

Jeg er medlem av/leser flere forum der man er på jakt etter gode tilbud, og jeg har aldri hørt om dette selskapet. Hadde de solgt så billige hoteller, og det var reellt, kunne jo de andre bare slå seg selv konkurs. Hotellene også.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Reisetips verticalman77 Publisert

Dalsland

Vurderer å ta en tur til Dalslands kanaler etter over 20 år siden første tur. Noen som vet om området Högfjellet ved Tisselskog er likt nå som den gangen?
1
0 svar
Laster...