Reisetips

AutomaticMan

Mumbai. Eller Bombay. Whatevs...

Hei alle sammen! :D

Blir å bruke noen dager i Mumbai i påska. Ikke så mange. Færre og færre dager jo mer vi får vite om byen egentlig. Men vi må nesten innom siden flyet lander der. To kompiser som skal på tur, så vi bør helst bli kjent med andre folk med mindre vi skal hate hverandre etter tre dager.

Noen som har vært der og kan si noe om områder/byliv/uteliv/ting å finne på?

Hosteller virker ganske uaktuelt, så det blir vel hotellovernattinger. Colaba-distriktet ser ut til å peke seg ut i forhold til hoteller, restauranter, barer og slikt, men det er jo et stykke inn til bykjernen derfra.

Utelivet ser slapt ut. Tidlig curfew og stort sett bare dyre, fancy klubber på hotelltak som har åpent noe særlig over midnatt. Sånn intuitivt så virker det som om byen likner litt på Jakarta av byer jeg har kjennskap til. Problemet vårt i Jakarta var at det var veldig lite med expats og turister og det ble veldig slitsomt ganske fort på barer og utesteder.

Er det noe poeng i å tilbringe mer enn et par dager i byen?

1
7 svar

Er det noe poeng i å tilbringe mer enn et par dager i byen?

Personlig synes ikke jeg det, men mitt opphold i Mumbai kom umiddelbart etter å ha tråklet turiststien i Nord India, som utelukkende bestod av store byer. Var derfor mettet på støy og forurensing og klarte bare 3 dager før jeg reiste videre sørover. Jeg har med andre ord null og tilby her.

Du skriver ikke hvor lenge dere skal være på tur. Er du en av disse som mener at lengden ikke er viktig så lenge det er en visse tykkelse på plass? Med utgangspunkt i Mumbai så har du i prinsippet tilgang på hele India via tog og fly. Det er jo

2

Ikke så sinna, da! Skulle gjerne svart på det du lurer på, jeg, men har aldri vært der. Ta det med ro, gi tråden litt tid.

1
Homers_Law [sitat…] Personlig synes ikke jeg det, men mitt opphold i Mumbai kom umiddelbart etter å ha tråklet turiststien i Nord India, som utelukkende bestod av store byer. Var derfor mette...

Du skriver ikke hvor lenge dere skal være på tur. Er du en av disse som mener at lengden ikke er viktig så lenge det er en visse tykkelse på plass?

Hverken lengde eller tykkelse er så nøye så lenge man kjører knallhardt tempo!

Nei, turen har blitt amputert/forandret, så det blir bare et par uker hvorav minst en uke skal tilbringes på stranda i Goa. Har bevegd oss fra opplevelsesferie til slappeavferie.

1

Lignende innlegg

Språk Hansaguden Publisert

Språklige morsomheter.

Bøye seg i hatten.(Heidi Weng) BØYE SEG I STØVET og TA AV SEG HATTEN. Folk står sild som tønne. FOLK STÅR SOM SILD I TØNNE. Koster det hvite i skjorta. KOSTER SKJORTA og KOSTER DET HVITE I ØYA. Han ka...
1
0 svar
Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...