Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hei! Jeg har opplevd at en bussjåfør på en av Apollos charterbusser var meget uhøflig. Dette gjaldt turen fra flyplassen til hotellet. Foran hvert stopp nektet han å opplyse om hvilket hotell vi var kommet til, (bekmørkt ute, ikke så lett å se) så noen mistet hotellstoppene sine og ble med helt til turens ende.

Da mannen fikk se billetten med navn på hotellet nektet han å kjøre tilbake, slengte ut bagasjen og sa "I'm done!"go get a taxi". Uhøflig og sint mann. Resultat: 7 km med taxi og 13 euro.

Kan man klage på dette? Har jo betalt for busstransport. Finner bare reklamasjonsskjemaer for skadet eller manglende bagasje inne på deres sider.

Har disse sjåførene noe med reiseselskapet å gjøre? Kjører de for Apollo spesifikt? Jeg er mer interessert i at mannen mister jobben sin / får en skrape enn å bli kompensert.

mvh

1
38 svar

38 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

apolloreiser

Hei "Trening"!

Beklager at det tok litt tid før jeg fikk svart deg her, hadde problemer med å få logget inn i debatten. Det er veldig synd å høre at du har hatt problemer på din reise med Apollo - det du forklarer er selvfølgelig ikke noe vi ønsker våre gjester skal oppleve. Send oss gjerne en e-post på reklamasjon@apollo.no med forklaringen på hva som har skjedd og ditt bestillingsnummer, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig.

Hilsen Beatriz Rivera, kommunikasjonsansvarlig i Apollo

3

fargerik

Men maten liker jeg! Ouzo også :-)

Musikken og dansen også.....hmmmm....

2

Israel12points

Musikken og dansen også.....hmmmm...

er det ikke bedre du panter flaska :-)

1

_roffe_

Bussjåfør er et service-yrke. Klarer man ikke å være høflig ovenfor passasjerene er man ikke egnet for jobben.

Jeg regner med at Apollo ordner opp i dette.. De kontakter bussselskapet som deretter kommer til å endre/forbedre rutinene sine. Busselskapet har nok lite lyst til å miste disse kjørekontraktene med reiseselskapene..

1

enigma99

Tøysete tråd å følge.. Trening har jo fått kontakt med Apollo, som tom har gått til det skritt å opprette en profil her for å svare ham, og da bør vel bagatellsaken være avsluttet og hensikten oppnådd ?

At JudasT og Perbu følte sterkt for å overlevere litt kjeft og fornærmelser er om ikke annet underholdende, og ennå mer tøysete..

"Store hvite rike turist" og "fryde seg over at folk får sparken" ? Really ??

Kjenner ikke denne saken og synes den er en fillesak som jeg neppe hadde havnet i selv. Men på generelt grunnlag så er endel yrker serviceyrker, uansett om de er i Norge, Hellas, eller Indonesia. Hvis jeg møter drittoppførsel så sørger jeg, hvis mulig, for at vedkommendes overordnede / arbeidsgiver blir behørig informert. Om vedkommende så får sparken så er det faktisk noe jeg driter i, han er da i feil yrke i utgangspunktet.

(Og jeg er ikke store rike mann, jeg driver et enmanns IT konsulentselskap + at jeg kjører taxi i helger i et tettsted utenfor Oslo, for å få råd til de 10-14 ukene reising vi har i året. I begge disse yrkene, spesielt i Taxien, er jeg uhyre serviceminded. Ingen av mine kunder har noensinne fått drittbehandling / dårlig oppførsel fra min side. Og slik skal det være. Ferdig snakka)

Have fun videre :-P

1

fargerik

Kjenner ikke denne saken og synes den er en fillesak som jeg neppe hadde havnet i selv. Men på generelt grunnlag så er endel yrker serviceyrker, uansett om de er i Norge, Hellas, eller Indonesia. Hvis jeg møter drittoppførsel så sørger jeg, hvis mulig, for at vedkommendes overordnede / arbeidsgiver blir behørig informert. Om vedkommende så får sparken så er det faktisk noe jeg driter i, han er da i feil yrke i utgangspunktet.

Njaaa...både jeg og kona er nå passert seksti, og er ikke så ivrige på å hjelpe oss selv og drive å utforske.

Før var det bare spennende, det beste i verden var jo å bli tuppet ut av en buss midt i ukjent land. Ung og full av trøkk og eventyrlyst, jepp, det er bare gøy. Eksotisk å bli fucka.

Jeg er for min del ikke der lengre i det hele tatt. Ikke kona heller. Jeg er utbrukt i kroppen med utslitte og nesten ubrukelige knær og ville slite hardt dersom jeg ble tuppa ut av en buss i mørket på et ukjent sted i et land som snakker et språk jeg ikke kan.

Skal vi til et knokk ukjent sted og kjøper full pakke, så er det på grunn av at det er tema å bestille det.

Det minste man kan forvente, er å være garantert trygg transport fra man entrer flyet til man går inn døra på hotellet.

1

Perbu

En fillesak, du fremstår som smålig og retthaversk og har ikke en sjanse til å nå frem. Dette er sånt som skjer når man reiser i andre land. Glem det!

1

Trening

En fillesak, du fremstår som smålig og retthaversk

det er ikke smålig å reagere på å bli behandlet som dritt. Jeg er faktisk en veldig overbærende person, men dette var over streken. Et minimum av høflighet, service og yrkesstolthet må man kunne forvente.

1

JudasT

å bli behandlet som dritt.

Du kommer ingen veg med ulne beskyldninger som dette og klage på manglende respekt for store hvite rike turist som beærer de ville med et besøk. Hold deg til konkrete hendelser, som at sjåføren ikke opplyste om stopp-punktets navn.

1

Perbu

dette var over streken. Et minimum av høflighet, service og yrkesstolthet må man kunne forvente.

Jo da, jeg kjenner typen, bruke masse energi for en hundrelapps skyld, og fryde seg over at folk får sparken. Pick your fights!

1

Lignende temaer

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...