Nye VGD er lansert! Mer informasjon

jeg må bare uttrykke mitt har for Hotels.com som anbefalte et hotell i Alicante til det vi trodde var en totalpris på 4500 på hver uke. Det viste seg at Hotels.com ville ha en ekstrapris på - wait for it - 6000.

De skyldte på at jeg måtte forstå at det kostet penger å legge til rette for reiser og etterfakturerte meg for dette.

Det er vel for sykt?

1
3 svar

3 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

flourhouse

Trådstarter er et troll.

2

enigma99

Hva er du for en snodig raring ? Du har lagt inn 2 tråder her hvor du kommer med noen merkelige historier som høres helt suspekte ut. Personlige problemer ?

Gjetter på at du har hatt en eller annen uenighet med hotels.com, og så har du fått den geniale ideen å hevne deg på denne måten. Et lite tips; hvis du skal sverte noen med løgner må du få historiene til å virke i det minste ørlite grann plausible ;-)

Bruker for tiden Booking.com på ca 60-90 overnattinger pr. år, men det er fordi jeg synes brukergrensesnittet er bedre. Brukte tidligere Hotels.com i mange år, og hadde aldri problemer. De er en av de aller største av en grunn.

1

Scandinoco

Veldig merkelig. Jeg har brukt hotels.com veldig lenge og ofte, helt uten problemer. De har også løst problemer vi har hatt når det har vært noe mht. hotellbestillingene.

Det jeg ikke liker med hotels.com er at de av og til annonserer priser uten avgifter og omkostninger, men det kommer alltid opp før man betaler. Det hadde vært interessant å vite akkurat detaljene rundt dette. Som sagt synes jeg det er svært merkelig - også fordi hotels.com kun fungerer som "mellommann". Kan det være at det er hotellet (og ikke hotels.com) som krever denne stive ekstraprisen? I så tilfelle bør du kontakte hotels.com, om du ikke har gjort det allerede!

1

Lignende temaer

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...