Reisetips

Nbra

Hotels.com

jeg må bare uttrykke mitt har for Hotels.com som anbefalte et hotell i Alicante til det vi trodde var en totalpris på 4500 på hver uke. Det viste seg at Hotels.com ville ha en ekstrapris på - wait for it - 6000.

De skyldte på at jeg måtte forstå at det kostet penger å legge til rette for reiser og etterfakturerte meg for dette.

Det er vel for sykt?

1
3 svar

Veldig merkelig. Jeg har brukt hotels.com veldig lenge og ofte, helt uten problemer. De har også løst problemer vi har hatt når det har vært noe mht. hotellbestillingene.

Det jeg ikke liker med hotels.com er at de av og til annonserer priser uten avgifter og omkostninger, men det kommer alltid opp før man betaler. Det hadde vært interessant å vite akkurat detaljene rundt dette. Som sagt synes jeg det er svært merkelig - også fordi hotels.com kun fungerer som "mellommann". Kan det være at det er hotellet (og ikke hotels.com) som krever denne stive ekstraprisen? I så tilfelle bør du kontakte hotels.com, om du ikke har gjort det allerede!

1

Hva er du for en snodig raring ? Du har lagt inn 2 tråder her hvor du kommer med noen merkelige historier som høres helt suspekte ut. Personlige problemer ?

Gjetter på at du har hatt en eller annen uenighet med hotels.com, og så har du fått den geniale ideen å hevne deg på denne måten. Et lite tips; hvis du skal sverte noen med løgner må du få historiene til å virke i det minste ørlite grann plausible ;-)

Bruker for tiden Booking.com på ca 60-90 overnattinger pr. år, men det er fordi jeg synes brukergrensesnittet er bedre. Brukte tidligere Hotels.com i mange år, og hadde aldri problemer. De er en av de aller største av en grunn.

1

Lignende innlegg

Språk Hansaguden Publisert

Språklige morsomheter.

Bøye seg i hatten.(Heidi Weng) BØYE SEG I STØVET og TA AV SEG HATTEN. Folk står sild som tønne. FOLK STÅR SOM SILD I TØNNE. Koster det hvite i skjorta. KOSTER SKJORTA og KOSTER DET HVITE I ØYA. Han ka...
1
0 svar
Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...