Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Roadtrip Orlando-New York

Vi skal 5 uker til USA nå i september. De 4 første ukene har vi leid et hus i Orlando. Siste uken skal vi kjøre fra Orlando til New York.. Er det noen som har kjørt denne ruten som har tips til hva vi må få med oss på veien? Byer, resturanter, serverdigheter? Holder på å lage en reiserute nå.. Men med bare 1 uke, får vi ikke sett alt. Så hadde vært fint å hørt andres erfaringer :-D (Vi er er et par i begynnelsen av 20 årene)

1
6 svar

6 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

RebeccaKi

Tuusen takk for gode tips.. Tenker jeg setter av noen byer vi skal innom, så får vi bare se resten på veien!

Slik ser ruten ut nå:

Orlando - St. Augustine - Savannah - Charleston - Myrtle Beach - Kitty Hawk - Virginia Beach-Washington DC - Philly - Atlantic City - New York

Kanskje litt optimistisk, haha.. Noen av stedene blir det bare rett innom å se. Men vi vurderer kanskje å kjøre noen dager tidligere for å få litt tid i New York :-)

1

mickyH

Men med bare 1 uke, får vi ikke sett alt. Så hadde vært fint å hørt andres erfaringer :-D (Vi er er et par i begynnelsen av 20 årene)

litt vanskelig å anbefale når en ikke helt kjenner interessene , men som noen er inne på her , Shenandoah Vally langs Blue Ridge Mountains er veldig naturskjønt ( Interstate 81 North ) og i september vil dere få høstfarger på kjøpet .

Hvorfor ikke kjøre Orlando - Nashville ( vil tro dere er musikk interessert ) derfra Route 40 til Knoxville Tennessee , derfra inn på Route 81 North hele veien gjennom Virginia ( Shenandoah vally ) til Harrisburg Pennsylvania , får dere litt tid .. sett av noen timer og kjør ett stykke av veien oppe i fjellene.

I Tennessee kan dere besøke ett av whisky destilleriene ( F eksempel Jack Daniels i Lynchburg )

Flere nevner å kjøre langs kysten . Route 95 North , delvis er denne veldig kjedelig , avstikkere langs US 1 som går parallelt kan da anbefales.

Jeg har vært omtrent i Hele USA , mangler Alaska og Hawaii og noen få stater på midten. Tennessee og Virginia er blant mine favoritter for kjøreopplevelser .

1

Forfun

Savannah er stedet jeg husker best fra turen. Kjørte kysten en vei, innlandet (fjellene) andre. Innlandet var mest interesant.

Hadde ikke så mange stopp.

Korteste turen min til NY var 20 timer, vel verdt timene. Pleier å regne 1000 kr per dag på tur, her ble det per time (shopping inkludert).

1

annmag

(fjellene)

Nydelige Shenandoah

1

enigma99

Har kjørt den ruta et par ganger, og den er vel ikke verdens mest spennende.. Men et par tips;

San Augustin, USAs eldste by, ligger ved kysten i Florida. Bruk Google.

Savannah - kjempekoselig i sentrum, uterestauranter og musikk. Bo i sentrum!.. Nesten litt New Orleans stemning.

"South of the Border" en artig stopp rett sør for grensen mellom North og South Carolina. Se her.

Washington DC og NYC så klart, men dere vil antakelig ha lite tid til å bruke der..

1

DimitarBerbatov9

Philly og Washington er åpenbart byer dere må stoppe innom, men det holder helt ærlig med 1-2 dager begge steder, etter min mening.

Min erfaring med Washington var at det var veldig kult å se de store severdighetene som Det Hvite Hus, Washington Munument, Lincoln Memorial osv, men at byen ellers ikke er sånn kjempeinteressant. Hvis dere er interessert i museer er Smithsonian absolutt å anbefale. I tillegg har man Arlington Cemetery, som kanskje er USA's mest kjente gravplass, hvor blant annet en evig flamme brenner på John F. Kennedy's grav. Ikke min sterkeste anbefaling, men faktisk litt kult å gå der noen timer. Hvis man ønsker å gå opp i Washington Monument (ikke gjort dette selv, så vet ikke hvor kult det egentlig er) må man bestille god tid i forveien.

Philly er USA's eldste by, og har derfor en del historiske bygg som strekker seg tilbake til landets opprinnelse. Ellers må man prøve Philly Chease Steak når man først er der. Husker jeg var og drakk øl et eller annet sted langs med elva, og at det var veldig fint der om kvelden. Mener det var et slags beer garden som lå på ei brygge ute i elva eller noe sånn, men akkurat her er kommer minnet mitt litt til kort.

Har ikke så mange mat-anbefalinger å komme med dessverre. Spiste 50 % av maten min på Chipotle da jeg var der..

Vet ikke om dere har tenkt til å bruke mye tid i New York, men tror nesten jeg heller ville brukt uka på veien. Et par-tre dager holder rett og slett ikke i New York, så da er det like greit å bruke en egen ferie der ved en senere anledning, og heller se det som er å se på veien nå.

Edit: Spruce Street Harbour Park i Philadelphia!

1

Lignende temaer

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...