En æra er dessverre over. 2. desember stenger VGD.no. Mer info.

Reisetips

eflatjan

Taiwan?

Jeg har planer om å ta en tur til Taiwan sånn ca neste høst. Regner ikke med at det er horder av folk på her på VGD som har vært der, men dersom du finnes ville det vært artig å høre litt mer om erfaringene dine derfra. Har nettopp begynt å lese meg opp fra scratch på dette landet, så det er fremdeles mye jeg lurer på. Som for eksempel:

Hvor er det best å bo i Taipei? Altså hvilket distrikt? Jeg liker å bo sentralt, helst i et område hvor det er liv om kvelden. Ikke nødvendigvis liv i form av festing, (har passert 60, hehe) men folkeliv med trivelige kafeer, restauranter og barer. En fordel med en metrostasjon i nærheten.

Har lyst til å besøke minst en, kanskje flere av de mindre øyene ogå. Penghu, Lanyu, Kinmen, Green Island, Matsu-øyene. Noen anbefalinger?

Noen "skjulte perler" som nesten bare du vet om?

Regner med å bli borte ca drøyt 4 uker, men 1 av ukene går nok med til reisa og mine "faste" 1-3 netter i Bangkok i begge ender av turen (bruker nesten alltid Bangkok som utgangspunkt når jeg reiser i denne delen av verden).

eflatjan http://www.pbase.com/bolla49 http://my.flightmemory.com/eflatjan

http://no.tripadviso...877A37E55EE26EA

1
0 svar

Lignende innlegg

Musikk Script Publisert

pathos

Gunnar Kagge i Aftenposten skriver: "Da Elvis måtte i militæret, skal "kongen" gråtende ha sagt til konkurrenten at han kunne overta rocketronen."
1
0 svar
Språk Hansaguden Publisert

Språklige morsomheter.

Bøye seg i hatten.(Heidi Weng) BØYE SEG I STØVET og TA AV SEG HATTEN. Folk står sild som tønne. FOLK STÅR SOM SILD I TØNNE. Koster det hvite i skjorta. KOSTER SKJORTA og KOSTER DET HVITE I ØYA. Han ka...
1
0 svar
Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Laster...