Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Syden/reise i juleferien

Vi tenker å dra på en ferietur i juleferien 2016/17. Vi er en familie på 4, 2 "barn" på 15 og 19. Vi er alle enige om at vil vil et annet sted enn Gran Canaria, da vi har vørt der de 2-3 siste årene.

Ut av ferien må vi få varme og sol, men det kan godt kombineres med storby eller et sted med forskjellige utflukter. Vi tenker å dra enten 1 eller 2 uker, kommer ann på hvor reisen går hen. Vi har vært inne på å ta en uke+ i Miami og så kombinere det med å feire nyttårsaften i New York. Noen som har erfaringer de vil dele med USA? Miami i desember kaldt?

Vi er åpne for å reise stort sett over alt, men ønsker vel egentlig direkte fly, og helst ikke mer enn 10timer flyreise. Tenerife er vell også et alternativ?

Tar i mot alle tips!

1
16 svar

16 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

WeLoveSpain

Finnes jo mye annet en Gran Canaria i Spania. Har dere vurdert Costa Blanca eller Costa del Sol i Spania.

Temperaturen er grei vinterstid begge disse stedene, og der vil man garantert finne noe for hele familien.

Vel bare en tanke.

1

DimitarBerbatov9

Nyttårsaften i New York er ikke noe særlig å få med seg altså. Sikkert kult å se ballen droppe, men da må du også like å stå fastklemt på Times Square i timesvis. Dra dit på våren eller høsten, så får du virkelig nyte byen mens den er på sitt beste.

Miami er veldig fint rundt de tider. Har selv vært der i starten av januar, og vi gikk i shorts og t-skjorte hele tiden. Riktignok kan det være fare for litt regn på de tider, om jeg ikke tar feil.

1

annmag

Tar i mot alle tips!

Kapp Verde?

1

enigma99

Noen som har erfaringer de vil dele med USA? Miami i desember kaldt?

Har vært der borte et par ganger rundt jul / nyttår. Sist tok vi et par dager i NYC, feiret jul der, (fikk lite ut av NYC, da det var 0 grader og storm, sluddet vannrett og fotturer stoppet seg selv etter noen minutter..) og så kjørte vi ned til Florida, St.Pete Beach, Clearwater Beach, Matlacha, og tok også et kort cruise fra Miami, det kan anbefales ;-)

Florida kan være veldig godt og varmt i des / jan, men man kan også ha uflaks og få 15 grader. Vi har hatt flaks, og hadde vel ca 25-28 sist. Vi pleier ikke å være så mye på østkyste av FL / Miami Beach, er stort sett bare der et par dager i forbindelse med fly / cruise. Sjekk heller ut alle perlene på vestkysten / Mexicogulfen ;-) (mye mindre Europeiske turister, billigere, bedre strender, bedre atmosfære, og sola går ned på "riktig" side; over havet ;-) )

Cruise trenger heller ikke være så dyrt, eller kjedelig for "kidsa", våre er 21 og 26 nå, vi brukte Carnival sist, det er ganske "folkelige" cruise med yngre passasjerer enn de tradisjonelle "fiine" cruisene ;-) Cruisene har All Inclusive, og kan fort være et veldig ok alternativ til hotell noen dager, og de drar sydover = ennå varmere klima...

Et alternativ til NYC er jo faktisk Orlando. I vår familie blir ingen for gamle.. , og Theme Parks er fortsatt tipptopp moro for alle 4. For Shopping er også Orlando det rette stedet.

God planlegging og god tur :-)

1

lsklars

Vi reiser nok til Tenerife eller Granca i januar.

1

qbah

Charter-Lars. Klarer ikke vente til nyåret her nei. Fotballtur over nyåret da vett.

1

Lignende temaer

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...