En æra er dessverre over. 2. desember stenger VGD.no. Mer info.

Reisetips

hans-p.k

Spørsmål om håndbagasje wizz air

Hei!

skal ut å reise med wizz air og har kun valgt håndbagasje. Da målene på bagasjen er så små at du såvidt får plass til et ekstra skift så lurer jeg litt på hvor strenge de er på måla som er 42x32x25.

Hvis man for eksempel pakker i en ryggsekk som er rett over måla, men ikke fyller den helt opp så den lett kan komprimeres til å passe.. Går det??

1
3 svar

Jeg reise med for stor trillebag fra Ålesund til Gdansk, ingen brydde seg eller sjekket. Men dette er jo fra et sted der de ikke er vant med Wizz, andre steder (som Torp) kan de kanskje være strengere.

Men klarer du å stappe den ned til angitt mål, så tror jeg det bør kunne gå helt fint. Ville selv tatt sjansen i hvert fall.

1

Lavprisselskaper som Wizz Air og Ryanair er kjent for å være firkantede når det gjelder størrelse på håndbagasje. Når de skal avgjøre om bagasjen er for stor blir du bedt om å sette den inn i en metallramme, og passer den får du ta den med ombord. Så om du greier å få presset den inn der går det nok bra.

1

Hvis man for eksempel pakker i en ryggsekk som er rett over måla, men ikke fyller den helt opp så den lett kan komprimeres til å passe.. Går det??

Ja, det går helt fint. :o)

1

Lignende innlegg

Musikk Script Publisert

pathos

Gunnar Kagge i Aftenposten skriver: "Da Elvis måtte i militæret, skal "kongen" gråtende ha sagt til konkurrenten at han kunne overta rocketronen."
1
0 svar
Språk Hansaguden Publisert

Språklige morsomheter.

Bøye seg i hatten.(Heidi Weng) BØYE SEG I STØVET og TA AV SEG HATTEN. Folk står sild som tønne. FOLK STÅR SOM SILD I TØNNE. Koster det hvite i skjorta. KOSTER SKJORTA og KOSTER DET HVITE I ØYA. Han ka...
1
0 svar
Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Laster...