Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Reisetips for en klassetur

Heisan! Vi er en klasse fra salg service og sikkerhet og vi vurdere en klassetur men siden det er innen salg og slik, så må det være fag relatert, så noe innen økonomi, vertfall en Engelsk snakkende land, Vi har vertfall rundt 90k og bruke og vi er 9personer , så gjerne kom med tips :) Vi trenger tips.

1
1 svar

1 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

kansas00

Vi trenger tips.

Hvis det skal fagrelatert (økonomi og salg), så kan dere jo ta en klassetur til Amsterdam og besøke blomsterauksjonen i Alsmeer som ligger rett utenfor byen. Denne auksjonen omtales som blomsterhandelens wall street.

auksjonen ser 21 millioner blomster og 2 millioner potteplanter selges hver dag i ca 144 000 transaksjoner, i en bygning som strekker seg over 10,6 millioner kvadratfot..

BBC har laget en dokumentar om denne auksjonen. Drar dere på den tiden hvor tullipanen blomstrer går det jo også an å besøke Keukenhof som er verdensberømt for sine tullipaner. Ligger bare et steinkast fra Aalsmer.

Utover det, så har jo Amsterdam mye fint å oppleve/finne på. Snakker engelsk gjør de også... (noen av de bedre i europa)

1

Lignende temaer

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...