Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Reisetips Thailand januar/februar

hei!

vi er to kamerater som lurer på å ta en tur til Thailand i vinter! Ikke noe spesielt mål med turen bortsett fra å komme seg til varmen å slappe av og lade batteriene! Ser for oss ca 2 uker!Kom gjerne med anbefalinger til hvor det er fint å dra, og hva som er fint å finne på der!Kan gjerne ta 2-3 dager i en storby men ser ikke for oss å være i f.eks Bangkok hele turen!

1
81 svar

81 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

fargerik

Er dere interessert i stranda og havet er vel Franny inne på det.

Men dersom strandliv ikke er greia, finnes det en del artig å oppleve nordpå også. Det tar bare 50 minutter med fly fra BKK til ChiangMai, og det er en fin plass å ha som Basecamp for å utforske en del spennende ting.

Det er billig å fly også, det er priskrig innenlands.

2

05072507

Takk for svar! Blir nok ikke bare strandliv, blir fort kjedelig det!

Hva er det som er å anbefale rundt chiangmai da?

1

fargerik

Hva er det som er å anbefale rundt chiangmai da?

Chiang Mai har Night Market, bør oppleves. Og forøvrig er det mye fint av håndlagde ting av tre å finne. Fra 3. til 5. februar er det blomsterfestival, også en utrolig ting å få med seg. Dere kan reise til Four Seasons Resort og drikke elefantbæsjkaffe, Golden Ivory, verdens dyreste kaffe. I Januar er det også "Umbrella and Handictaft-Festival" hvor dere kan se hvordan folk lager de mest utrolige ting med enkle håndverktøy.

Det er elefant-resort hvor dere kan se show og ri på elefanter....

Og dere må spise Khao Soy, spesialitet fra distriktet. Nam!

Innenfor en dagstur er Chiang Rai med det hysterisk psykedeliske White Temple som er en "must see"-sak, og derfra er ikke veien så veldig lang til Doi Mae Salong hvor det er teplantasjer og chinatown og halsbrekkende veier over fjellet. Dere kan leie bil med sjåfør for dagstur, ikke så dyrt.

Men byen Chiang Mai er jo også en stor og spennende by, uten at den er så masete som Bangkok.

Todagers tur? Kjøre fra Chiang Mai til en bitteliten hippieby som heter Pai og ta en overnatting der, også en fin tur i vilt terreng. Pai In Love ;-)

Er dere på roadtrip, er det stadig steder å stoppe, noe foregår nesten over alt.

Det jeg har nevnt kan googles...og det er massse mere! Natteliv også så det holder!

3

FrannyLee

Men skal dere være ei stund i Bangkok så er jo Pattaya, Jomtien på ene sida og Cha Am Hua Hin på andre bare ett to tre timer med bil unna . Vi var på Cho Chang i fjor og likte meg veldig godt der.

http://iamkohchang.com/

2

fargerik

Så, hvordan sier man da "ti på halv syv" på kveldstid? ;-)

1

enigma99

Reisetips Thailand Januar / Februar ?

1

fargerik

Ja, har du noe du lurer på, så ser det ut til at noen som er litt kjent med ting og steder fremdeles holder tråden oppe. Det blir nok bare noen dager til...

1

l-can-do

Det var et reisemagasin i Singapore som for litt siden kåret Phuket til et av verdens farligste turistdestinasjoner.

1

Lignende temaer

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...