Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Edmund bakken sin streven etter å komme til de Andalusiske sletter har inspirert meg til å dra dit nå. Hva bør man få med seg i løpet av ei kort uke?

1
5 svar

5 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

DrSchwei

Fantastisk område i Europa. Var der for første gang i fjor. Reiste Malaga-Cadiz-Jerez-Sevilla-Granada-Malaga.

Nå er jeg litt usikker på hvor disse slettene eksakt ligger, men landskapet er relativt flatt i området Sevilla-Granada, i alle fall.

Jeg hadde 10 dager, som var perfekt, fordi jeg liker å ta det litt med ro i hver by, og jeg hadde en god helg i forkant i Malaga.

2

Larrek

Fantastisk område i Europa. Var der for første gang i fjor. Reiste Malaga-Cadiz-Jerez-Sevilla-Granada-Malaga.

Returnerte derfra nå nyss. Et fantastisk hjørne av Europa, kort og godt.

Skal ikke undervurdere verdien av at det var off-season med dertil hørende avslappet atmosfære. Været var for kaldt til å hive bort i sola, men perfekt for å farte runt og nyte de utallige små og store idyllene i området. Rakk ikke Sevilla denne gang, men fikk med mange andre highlights som Alhambrah/Granada, Gibraltar, Ronda, Sierra nevada(bilvei opp til 2550m), fjellbyer vakrere enn hva øyet er i stand til å absorbere og gourmetiske opplevelser som jeg er ovebevist om at DrSchwei ville godkjent :-)

Er ikke siste gang man reiser dit nei..

3

DrSchwei

Høres veldig bra ut! Sikkert flott å farte rundt. Selv synes jeg et par dager på stranden i Malaga var fint også. Og hyggelige steder å spise. Også relativt rimelig. Vurderer en ny tur til mai. Av alle områder jeg har besøkt i Europa må jeg si at dette var et av de aller beste. Spesielt er det en bra kombo av kultur, natur, historie, fint vær, relativt bra prisnivå, bra til tilretteleggelse for turister, samtidig som byene ikke flommer over av turister er særs bra.

2

Larrek

Ja, foruten å kjørte på feil side av åpningen på danskebåten da..

1

Lignende temaer

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...