Nye VGD er lansert! Mer informasjon

veldig stille på forumet, stiller derfor ett billeie spørsmål. Skal til Miami rett før jul. En Mercedes c klasse koster 2300 kr. En mustang som jeg ønsker koster 4400. Er ikke disse omtrent like dyre? Er det bare å gå for c klasse og oppgradere på flyplassen? Er man i USA må en nesten kjøre amerikansk.

1
8 svar

8 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Forfun

Stille på forumet så kommer med en liten oppdatering. 8 dager med mustang kom ned til 3600 kr da bestilte jeg. Vil angre hvis jeg bestiller noe kjedelig. Starter noen dager på Miami Beach. Aner ikke hva jeg skal bruke resten av turen til.

1

Avery

Ta en tur til Key West! Flott kjøretur og en meget kul liten laid back by!

1

steve-s

Anbefaler å leie gjennom uscarhire.com

har brukt de når vi har vært i Florida, å har aldri funnet noe billiere enn dem.

Amrikanerne har vel egne skatteregla på bila produsert utenfor US, så når vinhar leid har Amrikanske biler alltid vært halve prisen av europeiske i samme klasse

1

Avery

Hvis du leier direkte hos et leiebilfirma vil jeg anbefale deg å registrere deg i kundeprogrammet dems. Det er gratis og da stiller du langt, langt sterkere med oppgradering. Pluss at du ofte slipper forbi lange køer :)

1

enigma99

Som andre har skrevet så er de smidige innenfor den klassen du har betalt for, noen ganger kan du gå å finne en bil selv, andre ganger henter de en for deg. Hvis de henter trenger du ikke ta den de tilbyr, en gang var jeg misfornøyd med de 3 (!) første bilene de hentet og tok nr 4.. (gav $40 i tips etterpå...) Men fornuftig å ha noe konkret å klage på, f.eks. at ryggen din er lite kompatibel med det setet der ;-)

Men vær obs på; hvis DE tilbyr deg oppgradering til en dyrere bil, er dette oftest veldig billig. Hvis derimot DU spør om en oppgradering til dyrere bil koster det skjorta.. (men kan fint prutes) ;-)

1

Larsabal

Det begynner å bli noen år siden sist jeg var i Miami, men bare fyr løs. Var 6 uker i USA i sommer, hvis det er mer generelle US-spørsmål jeg kanskje har noen svar på :-)

1

Lignende temaer

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...