Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Dreamliner til Florida

Jeg har leid ferieleilighet i nov i Florida og var inne på Norwegians sider for å bestille flyreise dit. Imidlertid har de ikke lagt ut reiser etter okt. Har prøvd å kontakte dem for å høre om det vil bli annonsert senere eller ikke. Har fått med meg at de har hatt noen problemer med tillatelsen til i fly i USA. Det er helt umulig å få svar fra dem. Vet ikke om jeg bare må bestille tur dit med SAS eller om jeg skal ta sjansen på å vente.

Noen der ute som vet noe om Norwegians videre planer/ tillatelser til å fly til feks Florida.

1
3 svar

3 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

enigma99

Det har da ingen hensikt å bestille en flyreise nesten et år i forveien.

Mht tillatelsen du nevner så hadde dette ingenting å gjøre med avgangene fra Norge til USA. (og tillatelsen fikk de nylig) USA trafikken deres vil jo bare øke.

1

DrSchwei

Vinterprogrammet er vel ikke lagt ut ennå, rett og slett. Det kommer sånn litt etter hvert. Norwegian kommer nok heller til å bare fortsette å øke til USA. Tillatelse har de, men mer juridiske finurligheter på hva slags mannskap de kan ha og på hvilken registrering. Uansett liten vits i å bestille tur nesten et år fram i tid.

1

isabelnoestvik

Vi skriver vår masteroppgave om flybransjen (SAS og Norwegian) og hadde satt pris på deres meninger - undersøkelsen tar 5 min!

https://bino.qualtrics.com/jfe/form/SV_4IWKeD9Ltp3Ok85

1

Lignende temaer

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...