Reisetips

Undrende84

Barcelona TIPS

skal dra i mars,langhelg,med barn. Fotballkamp er plan 1. Noe annet man bør oppleve? Bor ca 10 min gåtur unna camp nou. Hvor langt er det fra flyplassen? Enkelt å ta seg til hotellet derfra? Hørt mye om lommetyver så de er vi OBS på,annet vi må "passe oss for"?

1
4 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Anbefaler metroen som transportmiddel. Den frakter deg overalt, og den går hele tiden. Rimelig er det og for et helgepass.

Er så mye fint å se i Barcelona. La rambla er en kjempestor turistfelle, så anbefaler å ta turen inn i side gatene.

La sagrada familia, parc guell, etc. Det er så mye å se. Lurt å google litt i forkant.

http://www.travelmarket.no/blog/10-ting-ma-oppleve-barcelona-2/

https://no.tripadvisor.com/Attractions-g187497-Activities-Barcelona\_Catalonia.html

1

Ta taubanen fra stranda og opp til der olympia stadion og slottet ligger. Oppe der får du en ganske fin utsikt over byen og havneanlegget. Ellers får du med deg mye ved å bare gå rundt. Mye artig arkitektur rundtomkring. Gamlebyen ligger jo i sidegatene til Las Rambla, så det vil du oppleve uansett.

Har du/dere interesse for formel 1 og sånt så foregår det jo noe ifbm. i barcelona i mars.

1

Tips ang. Billetter på camp nou om du ikke har kjøpt. Stadion kommer ofte opp som utsolgt lenge før match, men de har noe de kaller S.LL system. billetter/sesongkortseter som ikke brukes blir gjort tilgjengelig en uke eller to før kamp.

Spørs hvilken flyplass du lander på, men flyplassen i Barcelona ligger rett utenfor byen mener jeg å huske. (Tror feks. Ryanair lander på en flyplass som ligger et godt stykke utenfor)

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...