Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hei, jeg er en gutt på snart 20 år som tenker å reise på tur utenlands alene for første gang. Som tittelen tilsier er jeg ikke sikker på sted enda, men jeg kan tenke meg et sted med fine severdigheter, god mat og hyggelige mennesker som det er lett å komme i kontakt med. Bør være innenfor Europa, og jeg tenker på å være borte 2-3 netter. Så langt vurderer jeg Amsterdam, Milano og Budapest. Tenker å dra i februar/mars.

2
35 svar

35 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Tormund

Hei, jeg er en gutt på snart 20 år som tenker å reise på tur utenlands alene for første gang.

Siden du er United fan så anbefaler jeg deg å reise dit pepperen gror.

4

NiGoZeroIchi

Vietnam? Indonesia? India?

Spennende reisemål, men det var vel først og fremst reisemål i Europa trådstarter var interessert i...

1

DrSchwei

Jeg ville absolutt valgt Berlin! Det er ikke all verdens med severdigheter av det klassiske slaget, men byen har jo både nyere og eldre historie som er både dramatisk og spennende. Samtidig er det, i alle fall for meg, Europas hovedstad på mange måter.

Byen er jo enorm i utstrekning og byr på varierte bydeler og mange muligheter. Det er også en svært ung by, og man vil finne mange likesinnede unge på tur. Blant annet synes jeg å stadig høre unge amerikanske damer på tur der..

I tillegg er det en veldig kort flyreise fra Oslo. Det går mange fly, så man kan få de reisetidene man ønsker, og ikke minst er det relativt sett billig. Det er også billig overnatting - kanskje bare halvparten av prisen av f.eks. Amsterdam.

Byen byr på et vell av muligheter innefor mat og drikke. Men fremfor alt er det den liberale, åpne og positive avslappende atmosfæren som er det beste med Berlin. Den må oppleves.

3

Trolljegern

Amsterdam og Krakow er hvertfall høyt på anbefalingslista mi. Flotte byer med masse å gjøre, både av turistaktiviteter og uteliv.

3

franzsigel

Amsterdam, Milano og Budapest. Tenker å dra i februar/mars.

Milano er en flott by, men neppe kjekkeste stedet å være alene på om man ikke prater Italiensk. Budapest kan muligens by på noen av de samme problemene.

2

Speciale

Bør være innenfor Europa, og jeg tenker på å være borte 2-3 netter. Så langt vurderer jeg Amsterdam, Milano og Budapest. Tenker å dra i februar/mars.

Dra til en verdens fineste byer, vel, tiden på året er kanskje ikke det beste, men St.Petersburg er en fantastisk flott by. Har en kompis som jobber på cruisebåt, og han mener oppriktig at St.Petersburg er den overlegent mest interessante byen han har vært i.

Han er forøvrig ikke alene om å synes at den byen er fantastisk. Du kan f.eks. lese litt her: http://www.businessinsider.com/pictures-show-why-st-petersburg-is-europes-best-destination-2015-9?r=US&IR=T&IR=T

2

Lignende temaer

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...