Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Skal dit om 2 uker. Kom gjerne med tips. 4 dager I Miami og 2 uker på Cuba.

1
25 svar

25 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Lyngen

Nei, det stemmer som sagt ikke med mindre det har skjedd endringer nettopp. Det er bare å booke og kan anbefale visumekspert. Veldig enkelt, rimelig og kjapt kontra å gå via ambassaden. Hadde samme bekymringer som deg, men fant ut at de var helt ubegrunnet. Jeg la opp til å dra til en annen land i stedet i tilfelle det ble noen problemer. Det er bare rene formaliteter for oss.

1

GValand

Kan man virkelig reise direkte til Cuba fra USA. Får opp på reisebyråene som formidler billettene at spesielle restriksjoner gjelder for reise direkte til Cuba uavhengig hvilket statsborgerskap man har. Har så lyst til å reise til Cuba, siden vi får noen ekstra dager i Florida. Finnes også ei rute som går via Grand Cayman, kanskje det går an å reise via det landet som er Britisk

1

Lyngen

Nei, de reglene gjelder amerikanske statsborgere ikke for andre som reiser fra usa til cuba. Av den grunn er det få amerikanere som reiser til Cuba.

1

sessa123

Så bra, takk for svar. Siste spörsmål fra meg om dette: var du innenfor en av de tolv kategoriene for å få "lov til" å reise til Cuba fra USA, eller sjekkes ikke dette?

1

Lyngen

Helt som vanlig, men som sagt det gikk ikke å gå på transit. Påregn bra mye kø.

1

Lignende temaer

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...