Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Tips til restaurant Gran Canaria

Hei.

Meg og min mann skal reise ned til Puerto Rico på Gran Canaria på onsdag. Vi skal feire 20 års bryllupsdag på fredag. Er det en litt finere restaurant i Puerto Rico som du vil anbefale?

1
16 svar

16 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Barbosa

Nå er ikke jeg ute etter tips til resturanter, men heller hvor på Gran Canaria jeg ønsker dra. Noen tips?

1

Larrek

Noen tips?

Bare ett: Ikke reis dit, og i alle fall ikke i området Puerto Rico, Arguineguin, Playa del Inglés.

Vent til sommeren, dra på en norsk campingplass, innstaller deg midt blandt de "fastboende" med spikertelt og få nøyaktig samme opplevelse av fremmed kultur..bare billigere og at man sparer både tid og miljø med å skippe flyturen.

Her fra et tidligere innlegg jeg skrev om Puerto Rico:

Hyper/ultraharry. Som en gedigen feilplassert norsk campingplass, hvor halvparten er mer eller mindre fastboende med langt fremskreden alkoholisme.

De fleste boliger ligger bratt og ulent til, med ei overfylt kunstig strand. Det såkalte sentrum er slumpreget sammenrask av rot og rælbutikker, og ditto restauranter hvor alle internasjonale kjeder, inkludert McDonalds klokelig holder seg unna for ikke å ødelegge sitt rykte ytterligere..

Er det eneste sted jeg har reist hvor jeg angret på ikke å ha holdt meg hjemme i stedet.

3

Barbosa

Bare ett: Ikke reis dit, og i alle fall ikke i området Puerto Rico, Arguineguin, Playa del Inglés.

Prisnivået er vel fortsatt overkommelig på Kanariøyene?

Er hovedsakelig ute etter en ferie sammen med dama, der sol og avslapping er prioritert. Skal nok av andre plasser der kultur står mer i fokus. Tenker også å få med meg kamp på Estadio Gran Canaria om jeg drar.

1

enigma99

Hyper/ultraharry. Som en gedigen feilplassert norsk campingplass, hvor halvparten er mer eller mindre fastboende med langt fremskreden alkoholisme.

De fleste boliger ligger bratt og ulent til, med ei overfylt kunstig strand. Det såkalte sentrum er slumpreget sammenrask av rot og rælbutikker, og ditto restauranter

Haha, jo det er ganske dekkende. Vi besøkte Puerto Rico i desember for første gang på 25 år.. Og skal tilbake i mars... -Men det er fordi, og kun fordi, nær familie har flyttet dit så vi har litt pliktbesøk å ta oss av..

Men for oss som vanligvis reiser til fjernest mulig steder uten mye folk, og så reiser ennå lenger om vi hører en skandinavisk stemme, var det en relativt bizarr opplevelse.... Kelnere som heller vil snakke norsk enn engelsk / spansk, skyhøy grilldress faktor, mye sandaler med hvite sokker i, mye norske flagg, Lillebror Sande Larsen m/ klientell, og mye dårlig samlebåndmat på restaurantene...

Nå spurte vel trådstarter om restaurant tips, jeg vil anbefale å sjekke ut steder med lite turister, evt Las Palmas, og så bruke Tripadvisor på de stedene og se etter gode restauranter ;-) PS tror ikke dere finner noen gode kandidater i Puerto Rico ;-)

1

JudasT

hvor på Gran Canaria jeg ønsker dra. Noen tips?

Ærlig talt, du må da forstå at dette er umulig å svare på. Hva er du ute etter i ferien? Museer? Jeg vet om et par bra i Las Palmas. Og så videre...

1

bbc

Las Palmas

Helt klart det beste stedet å reise til hvis man skal til Gran Canaria. las-palmas-de-gran-canaria.html

1

Barbosa

Hovedsakelig ønsker jeg en tur for avslapping med samboeren.

1

Forfun

Var der sist i 1995, så har ingen konkrete tips. Men jeg anbefaler tripadvisor. Bruker den på nye steder. De som legger inn tips er stort sett opptatt av mat, så foreløpig har de truffet ok der jeg har vært.

1

vif_support

Har vært endel i Puerto Rico de siste årene. Jeg og madammen bruker alltid å ta en "fest middag" på restauranten El Gaitero som ligger i andre etg. i Las Olas senteret. (Der du går fra båthavnen gjennom tunnellen) Vi flesker som regel til med Chateaubriand som blir flambert ved bordet. Kan også tipse om at de lager en fantastisk god sangria der.

Litt gammel artikkel fra Startour http://www.tui.no/reisestories/restaurant-el-gaitero/

1

qbah

Inne i selve gryta i Puerto Rico finner du ikke fine nok eller gode restauranter til ditt ønske. Hvert fall etter mine preferanser.

Anbefaler en restaurant ved Amadores. Var der slutten av november da vi skulle finne en bedre restaurant vår siste kveld. Gloria Palace heter hotellet/restauranten. Bra mat og romantisk beliggenhet oppe i klippen med utsikt.

Alternativt har du Palm Garden nærmere Arguinegin og en annen gourmetrestaurant inne i selve Arguinegin ned ved sjøen. Det er 100 kr med taxi ca.

1

Pjot

Ta turen til Puerto Mogan, roligere og mer en plass for voksne folk.

Se an, ikke gå inn der det er lite folk.

1

Lignende temaer

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...