Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Roadtrip California Oktober

Hei.

Vi er en familie på 4 der vi er i 30åra og barna 3-5år. Vi flyr til Los Angeles i oktober, der vi blir i 23 dager. Ser for oss 4-5 dager der før turen går opp til San Francisco via Yosemite N.park. I San Francisco blir vi i 4-5 dager før vi kjører Highway 1 sørover med 1-2 overnattinger (tips?). kjører så til Las Vegas og blir der i 2-3 dager. Planen videre er å kjøre til Horseshoe Bend, Monumental Valley og Grand Canyon ( hvor er den beste utsikten? Overnattingstips i området?) Har så noen dager til gode og lurer på om San Diego er verdt et besøk?

Vi har reist endel med og før vi fikk unger.

2
12 svar

12 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Daffy83

Hva med å kjøre Highway one nordover?(ikke glem hearst castle og sjøløvene rett ved) Etter SF kan du jo kjøre igjennom Yosemite og eventuelt ha en overnatting i Tonopah?

Ikke glem Antilope Canyon ved page mellom Horseshoe Bend og Monoment Valley. Beste utsikten i Gran Canyon er i selve nasjonalparken og ikke indianerreservatet (som koster mange$$$), men det er også lengst unna. Det er muligheter å overnatte der også. Har dere vurdert Bryce Canyon?

San Diego synes jeg og samboeren var en gigantisk skuffelse, så der ville ikke jeg kastet bort mye tid.

3

mickyH

San Diego synes jeg og samboeren var en gigantisk skuffelse

hvorfor ... hvor var dere... ? jeg synes SD har noen fine områder absolutt verd ett besøk... dyreparken er fantastisk om man har interesse for det . USS Wisconsin ett enormt hangarskip er også spennende .. blir jo litt smak og behag , ikke sant ?

1

kennethnilsen

Jeg ville også valgt å kjøre Highway 1 nordover til San Fransisco. På veien ville jeg prioritert Santa Barbara og Carmel, samt å stoppe ved Elefant selene.

Så Yosemite, og retning Las Vegas.

I San Diego har dere Sea World og Zoo, men ville ikke brukt mer enn 2 dager her.

I L.A bør dere bo enten i Santa Monica eller i West Hollywood. Litt utenom sesong kan det være gøy å "shoppe" hotell i USA, da er det mulig å prutte! To gode hoteller: Hollywood Roosevelt hotel og Best Western Sunset Plaza.

2

vernox

Jeg ville hatt 2 overnattinger på hwy 1, vi syntes det var for lite med bare 1. Vi kjørte nordover fra LA til SF, så å kjøre den sørover i stedet synes jeg høres lurt ut, da er du på rett side av veien mh til utsikt. Overnattet på Bide a Wee Inn i Monterey, kjempetrivelig sted, anbefales. Akvariet i monterey er bra. Pismo Beach er et fint sted for overnatting nr 2.

2

kansas00

Kayenta er et greit utgangspunkt hvis dere skal til Monument valley. Er i grunnen bare et "veikryss" med et "hotel" og et motell (+butikk, bensinstasjon, mcdonalds etc). Ligger rett ved der dere kjører inn i monument valley (15-30 min) til visitor centeret. Stor fare for at det ene eller begge kan være booket bort dersom dere tar det på sparket. Alternativet til Kayenta blir i grunnen Flaggstaff, og det er i grunnen litt for langt unna (synes nå jeg). Flaggstaff er derimot et greit utgangspunkt for GC, selv om du fint kan kjøre rett fra LV til GC. Finnes vel overnatingsplasser inne i selve nasjonalparkeen også, men tror det er ganske dyrt og fordrer at du må booke en god stund i forkant. Skal dere ha med dere soloppgang/solnedgang så er det jo alltids en fordel å bo så nære som mulig.

2

gammel_dame

Legg til Upper Antelope Canyon(best lys rundt 11-tiden) og Bryce Canyon slik som Daffy83 sier så får dere en tur som gir dere minner for livet.

På vei fra Bryce Canyon hadde jeg tatt Zion i stedet for Yosemite. Har ikke vært i Yosemite, men i følge folk på tripadvisor, er Zion den beste nasjonalparken av disse to.

2

Lignende temaer

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...