Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Det kommer vel snart en artikkel om dette på Dagbladet/DinSide etc. For snart får vel journalistene kalenderen for 2021 i hende.

Kr. himmelfartsdag faller på 13. mai i år. Og 17. mai blir på en mandag. Til overmål kommer pinsen helgen etter, med sin fine 2. pinsedag. Dermed kan man ta ferie f.eks. fra onsdag ettermiddag og returnere 2. pinsedag. Da får man i så fall 12 sammenhengene fridager uten å belaste mer enn 6 feriedager!

Dette er jo en perfekt til å besøke Anadalucia på. Men så spørs det om man får reist da...

2
10 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

Johnsli

Kom frem til 5 feriedager på de 12 jeg. Fredag 14. mai og tirsdag - fredag uka etter.

Tenker at det burde være mulig å ta seg en tur da. Om man ikke får valgt fritt bør det i hvert fall være noen steder som har begynt å normalisere seg.

1

DrSchwei

Stemmer! Bare 5! Hvorfor skriver ikke mediene om dette? Det kommer nok snart, skal du se. Men - ja, det blir jo litt på sparket da, for det er vanskelig å nå hvor det kan være greit å reise. Det er vel en relativt god mulighet for at jeg får vaksinen før den tid, i hvert fall. Men uansett ikke kjekt å reise til et sted med mye smitte. Kanksje kan man finne på noen innenriks også.

1

Johnsli

Det kommer nok. E24 kom med gladnyheten først i slutten av april i 2013:

https://e24.no/privatoekonomi/i/qL3Ejz/naa-kommer-maaneden-med-mange-helligdager-kan-du-faa-fri-paa-inneklemte-mai-dager

Dinside/Dagbladet kom med oppsummering over 2020 i romjula 2019:

https://dinside.dagbladet.no/reise/slik-blir-feriearet-2020/71811614/amp

Det er vel kanskje de klassiske tidspunktene (og de jeg fant på stående fot); ett ved utgangen året før for å fortelle hvordan neste år blir, og ett like før det skjer. Det er vel ikke ansett som breaking news som det er viktigst å være først ute med heller.

Uansett; Norge kan være flott på den tiden, men aller helst kunne jeg tenke meg utenlands. Har stort sett sett det jeg har hatt ønske om innenlands, det foreløpig siste jeg ønsket å oppleve fikk jeg gjort i sommer. Men det må være et sted hvor jeg kan tenke minst mulig på smittevern og hvor jeg slipper karantene begge veier.

1

Lignende temaer

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...