Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg sitter og leker med tanken på å reise til Spania i oktober.

Da skal vi jo være vaksinerte alle voksne etter sigende. Jeg pleier å sette sammen reisene mine sjøl, så hotellovernattingen stresser jeg ikke med. Den kan jeg si opp dagen før ankomst om det er nødvendig.

Men det er veldig dyrt å kjøpe flexbilletter på fly, så jeg har et par spørsmål: Om UDs reiseråd ikke åpner for Spania av en eller annen grunn, da regner jeg med at det ikke er noe problem å få refundert billettene?

Det er fortsatt usikkert om barn kan reise sammen med vaksinerte foreldre. Om dette blir et problem, vil det være grunnlag for refusjon av alle billettene?

Og til slutt et litt åpent spørsmål: Er det noe man må tenke over før bestilling av reise i disse koronatider? Jeg ser for meg at så lenge vi voksne er fullvaksinert og barna får lov å reise sammen med oss uten karantenekrav så er det litt som det var før, men det er mulig jeg er naiv?

1
6 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Ale-Jet

God tur!

1

fargerik

Det er fire måneder til oktober. Det må da være mulig å se an situasjonen, og vente til september med å bestille flybilletter?

Det er usikkert nå, men enda mer usikkert hvordan situasjonen er i oktober. Jeg personlig ville rett og slett ventet.

Jeg ser heller ingen vits i å betale penger for flybilletter månedsvis i forvei, så mye surr som det har vært med refusjon for mange.

Og oktober er så vidt jeg vet utenfor høysesong, det burde vel ikke være vanskelig å få kjøpt billetter så sant det går rutefly?

1

PapaSmurf

Og oktober er så vidt jeg vet utenfor høysesong

Høstferie. Blir rådyrt å vente. Jeg kjøpte billetter med en slags flex light.

Blir helt andre priser når vi kan begynne å dra på ferieturer utenfor skoleferiene. Men det ligger fortsatt 6-7 år frem i tid for vår del.

1

fargerik

Høstferie. Blir rådyrt å vente. Jeg kjøpte billetter med en slags flex light.

Lykke til, god tur!

1

Lignende temaer

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...