Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Halla, jeg er 21 år og har planlagt tur til neste år med vennene mine. Vi er inne på muligens cyprus Eller Kroatia feks.

Må jeg nesten regne med at totalkostnader blir over 20k på meg selv Når vi skal på tur i 10 dager?. Regner med at et litt fint hotell Kanskje koster 1000 kr natten per pers og burde ha 1000 kr hver dag ettersom vi skal ha mat, attraksjoner og feste litt. Har ikke sjekket opp priser osv, så spm er egentlig om Hva som er vanlig å bruke på en 10 dagers I syden?

9
5 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

fargerik

Et "litt fint" hotell koster nok godt over tusen, kanskje det doble. Jeg antar at dere vil bo sentralt og på et sted som er populært. Men det er jo vanskelig å tippe uten å vite hvor dere skal. Men hva er egentlig vitsen med å bo på et "fint" hotell? Dere skal da ikke reise til syden for å sitte inne i hotellet? Hotellet er et sted hvor man sover, resten av ting foregår da alle andre steder enn inne i hotellet. Bestem dere for et reisemål først. Da blir det mye lettere å sjekke priser, både på hotell og annet. I mellomtiden bør du allerede nå begynne å sette 2000 kroner inn på reisekonto hver måned, da har du i hvertfall spart opp 24 000 kroner til ferie om et år.

1

CatchMeIfYouCan

Jeg anbefaller personlig stedet Besplatna rasprava i Kroatia, det er et meget bra sted for turister.

1

xpoolman

Bo billig på Airbnb, for eksempel hos meg, så har du mer penger å bruke på det som er kjekt :-)

1

lolololol191919

Bor du der nede?

1

Hanegal

Alt fra 5000 til 20000 kr , jeg reiser kun på budget , AirBNB eller hostels og sparer masse på det.

1

Lignende temaer

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...