Reisetips

Wavy

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layout har ikke akkurat hjulpet heller. Tenkte å prøve å sparke litt liv i en gammel sirkushest med en litt lavterskeltråd, så får vi se om det er liv laga...;)
Tenkte egentlig bare å høre om:

  1. Har du hatt noen interessant reiser etter koronaen satt inn? Hvis ja: hvor? Hvis ikke: har du hatt mange kansellerte reiser og har det påvirket din generelle reiselyst?

  2. Har du planer om å reise igjen snart eller vil du vente og se an til pandemien roer seg enda mer?

Da kan vi anse reiseåret for åpnet;)

1
2 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Var noen uker nedover i Europa i september. Kjente at det var utrolig deilig etter halvannet år uten noen utenlandsturer.

Det blir nok en tur eller to ila. 2022 også, men må se an hvor. Europa/EU er nok ganske safe så lenge man er vaksinert og så har jeg ikke satt meg særlig inn i hvordan det er å dra ut av Europa. Så så vidt på Japan, men det er visst ikke mulig å komme inn der pr nå.

2

Ser jo nå at jeg glemte å svare på min egen tråd:)... Da er det ikke rart at det er litt stille her:)

  1. Jeg har rukket to turer i 2021. Klaipeda og en liten rundreise, Dublin-Zurich-Liechtenstein i desember. Kanskje ikke en veldig typisk rundtur, men når man prøver å stikke snuten innom land man ikke har vært i på en smidig og effektiv måte blir det fort sånn...Klaipeda var en opptur. Trivelig liten by nesten på grensa mot Kaliningrad. Mye gamle Preusser-hus og maritim kultur. Litauen syns jeg rett og slett er undervurdert som land.
    Når det gjelder kansellerte turer så kan du nesten telle dem på to hender. Det mest ergerlige var at jeg droppet å reise noe særlig i 2019 for å ta det igjen i 2020...derfor har jeg misset både Kroatia, Bosnia, Hviterussland, Montenegro og Kypros og i stedet brukt pengene jeg fikk igjen på forsikringen på å bli vininteressert. jeg vet, det er ikke bra i det hele tatt....:P.

  2. Nå håper jeg at vi kan få til Kroatia i år. Jeg skal ikke sette lista høyere enn det. Mulig en eller annen helgetur, men det blir mer ad hoc tror jeg....

1

Lignende innlegg

Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Reisetips verticalman77 Publisert

Dalsland

Vurderer å ta en tur til Dalslands kanaler etter over 20 år siden første tur. Noen som vet om området Högfjellet ved Tisselskog er likt nå som den gangen?
1
0 svar
Laster...