2022 esc

Side 1

Var noen uker nedover i Europa i september. Kjente at det var utrolig deilig etter halvannet år uten noen utenlandsturer.

Det blir nok en tur eller to ila. 2022 også, men må se an hvor. Europa/EU er nok ganske safe så lenge man er vaksinert og så har jeg ikke satt meg særlig inn i hvordan det er å dra ut av Europa. Så så vidt på Japan, men det er visst ikke mulig å komme inn der pr nå.

2

Ser jo nå at jeg glemte å svare på min egen tråd:)... Da er det ikke rart at det er litt stille her:)

  1. Jeg har rukket to turer i 2021. Klaipeda og en liten rundreise, Dublin-Zurich-Liechtenstein i desember. Kanskje ikke en veldig typisk rundtur, men når man prøver å stikke snuten innom land man ikke har vært i på en smidig og effektiv måte blir det fort sånn...Klaipeda var en opptur. Trivelig liten by nesten på grensa mot Kaliningrad. Mye gamle Preusser-hus og maritim kultur. Litauen syns jeg rett og slett er undervurdert som land.
    Når det gjelder kansellerte turer så kan du nesten telle dem på to hender. Det mest ergerlige var at jeg droppet å reise noe særlig i 2019 for å ta det igjen i 2020...derfor har jeg misset både Kroatia, Bosnia, Hviterussland, Montenegro og Kypros og i stedet brukt pengene jeg fikk igjen på forsikringen på å bli vininteressert. jeg vet, det er ikke bra i det hele tatt....:P.

  2. Nå håper jeg at vi kan få til Kroatia i år. Jeg skal ikke sette lista høyere enn det. Mulig en eller annen helgetur, men det blir mer ad hoc tror jeg....

1
Laster...