Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Nå er det helt fantastisk å komme til Thailand. Venner jeg kjenner der nede nå sier at det vel knapt aldri har vært mer populært å være Norsk der nede. Det ser ut so om alle vet om Norge og vi er populære overalt.
Hoteller har veldig rimelige rater og det virker som en kan forhandle alt og skaffe 5-stjerners hoteller for en slikk og ingenting (selv om jeg personlig synes 3-stjerners er helt OK og da har du masse midler til overs).

I Phuket, Pattaya og Bangkok er det billige tilbud overalt. Natteliv og uteliv er helt fantastisk, selv om det vel er noe tynt med turister enda (ikke noe synd egentlig, mer på meg)...

  En venn av meg var på en karaokebar i Pattaya for noen dager siden og betalte ikke en bath for noe drinker. Alle ville gi ham og baren selv spanderte. 

 Vil du ha billig dykker eller fallskjermsertifikat er det også veien og gå. Eller om du er der noen uker, hva med en personlig trener for MuayThai for en slikk og ingenting?

 Det vanskeligste nå er jo billetter. Finnair har direktefly fra Helsinki og ellers Lufthansa fra Munchen.  Om en skaffer seg bra billett med Thai eller Singapore air så får du dessuten se verdens flotteste flyvertinner. I Buriram er det voldsom fotballfeber og er det noe som er nessten surrealistisk så er det megasøte thaidamer som heier på fotballlaget sitt til mer intensitet enn klanen i Norge. 

Hvem er der nå og hvordan står det til?
1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...