Nå er det helt fantastisk å komme til Thailand. Venner jeg kjenner der nede nå sier at det vel knapt aldri har vært mer populært å være Norsk der nede. Det ser ut so om alle vet om Norge og vi er populære overalt.
Hoteller har veldig rimelige rater og det virker som en kan forhandle alt og skaffe 5-stjerners hoteller for en slikk og ingenting (selv om jeg personlig synes 3-stjerners er helt OK og da har du masse midler til overs).

I Phuket, Pattaya og Bangkok er det billige tilbud overalt. Natteliv og uteliv er helt fantastisk, selv om det vel er noe tynt med turister enda (ikke noe synd egentlig, mer på meg)...

  En venn av meg var på en karaokebar i Pattaya for noen dager siden og betalte ikke en bath for noe drinker. Alle ville gi ham og baren selv spanderte. 

 Vil du ha billig dykker eller fallskjermsertifikat er det også veien og gå. Eller om du er der noen uker, hva med en personlig trener for MuayThai for en slikk og ingenting?

 Det vanskeligste nå er jo billetter. Finnair har direktefly fra Helsinki og ellers Lufthansa fra Munchen.  Om en skaffer seg bra billett med Thai eller Singapore air så får du dessuten se verdens flotteste flyvertinner. I Buriram er det voldsom fotballfeber og er det noe som er nessten surrealistisk så er det megasøte thaidamer som heier på fotballlaget sitt til mer intensitet enn klanen i Norge. 

Hvem er der nå og hvordan står det til?
1
Laster...