Nye VGD er lansert! Mer informasjon

NATIONAL GEOGRAPHIC: "The Secret Bible" -tråden

Det har vel bare gått de færreste her inne forbi at det har startet opp en ny serie på National Geographic som heter "Secret Bible". I kveld er det det såkalte Judas' Evangelium som skal under lupen. Forhåpentligvis er det den seriøse vinklingen som velges i programserien. Og det skulle ikke mangle på stoff i såmåte.

Men mere sannsynlig er kanskje dessverre likevel at selv en fhv seriøs aktør som National Geographic (NG) velger den veien som formentlig selger best, nemlig den småspekulative og konspirative stien som allerede er blitt gått opp av f.eks Da Vinci Koden og dess like. Men vi får nå se...

Har selv av ulike grunner ikke fått kikket på alle programmene sålangt, og er derfor åpen for innspill. Men i dagens utgave viet Judasevangeliet, har man sålangt holdt en rimelig seriøs linje, om enn med fhv hyppige innslag av de forventede småspekulative og konspirative vinklingene underveis. Og med litt for få henvisninger til de åpenbare innvendinger det gnostiske Judasevangeliet burde blitt konfrontert med.

Men skitt au - sålangt har i det minste programmet vært interressant, sine feilskjær til tross. Og jeg kommer nok til å se reprisen også, om tid og anledning skulle by seg. Og de andre programmene i serien også.

Innleder Thunderball

1
2 svar

2 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Thunderball

Kveldens utgave tar for seg et tidligere oppkok a-la Da Vincikoden. Med en programleder helt uten peiling.

Styr unna.

mvh

1

Drømmeulv

Artikkel om det i denne mnd's utgave av bladet også , sammen med en fin artikkel fra Tjernobyl blant annet

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...