Religion og livssyn

dux007

Hvilket årstall vil Norge være helt fritt for folk

som tror at gud eksisterer?

Med tanke på at man en gang i tiden hadde Tor og Odin som guder i Norge og disse engang gikk av moten. Hvor lang tid vil det ta før troende kristne vil slutte å tro at gud eksisterer? Altså årstall, da snakker vi om året da lærerne ler når de forteller elevene sine at folk var så lettlurt og dumme at de trodde på dette skvipet.

I Norge 2011 er det færre troende kristne enn det er homofile prosentmessig. De som er troende kristne er slike som har fått dette banket inn i fra barndommen eller har en eller annen kjemisk feil i hjernen.

1
82 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Luk 18,8 Jeg sier dere at Han skal skynde seg å gi dem deres rett. Men når Menneskesønnen kommer, vil Han da finne troen på jorden?"

1

I Norge 2011 er det færre troende kristne enn det er homofile prosentmessig. De som er troende kristne er slike som har fått dette banket inn i fra barndommen eller har en eller annen kjemisk feil i hjernen.

Jeg er vel den med kjemisk feil i hjernen jeg da. Og den eneste grunnen til at jeg tar del i denne debatten er fordi den startet så usakelig. Komplimenter til trådstarteren.

Kunne du ikke starte en tråd hvor du forteller litt om hva DU tror på. Eller er det lettest å henge ut de med et annet syn enn det du har?

Mvh

John Hancock

1

I Norge 2011 er det færre troende kristne enn det er homofile prosentmessig.

Prosentandel homofile går opp samtidig som det blir færre av de kristne. Konklusjon: Pga. avkristningen av Norge får Gud menn til å brenne etter hverandre istedet, kvinnene kommer til å flykte landet og nordmennene dør istedet ut. En patetisk slutt for nordmannen.

1
MorgenStjerne

kjemisk feil i hjernen.

har sånne som må fake med dama si..

1

Med tanke på at man en gang i tiden hadde Tor og Odin som guder i Norge og disse engang gikk av moten. Hvor lang tid vil det ta før troende kristne vil slutte å tro at gud eksisterer? Altså årstall, da snakker vi om året da lærerne ler når de forteller elevene sine at folk var så lettlurt og dumme at de trodde på dette skvipet. I Norge 2011 er det færre troende kristne enn det er homofile prosentmessig. De som er troende kristne er slike som har fått dette banket inn i fra barndommen eller har en eller annen kjemisk feil i hjernen

Har du lest Bibelen ts?

1

Jeg tror aldri det vil skje.

Det vil nok altid finnes folk som finner grunn til å tro på ett eller annet guddommelig.

-Og det er også det man ser, religionsfrihet har ikke ført til at særlig færre tror på noe guddommelig. Folk har bare fått flere perspektiv på 'gud' enn det kristne perspektivet.

-Kirken syntes også tilpasse seg dette. Kanskje vi bare burde omdøpe våre flotte kirker til gudshus, eller templer.

1
StKristian [sitat…] Prosentandel homofile går opp samtidig som det blir færre av de kristne. Konklusjon: Pga. avkristningen av Norge får Gud menn til å brenne etter hverandre istedet, kvinnen...

Konklusjon: Pga. avkristningen av Norge får Gud menn til å brenne etter hverandre istedet, kvinnene kommer til å flykte landet og nordmennene dør istedet ut.

Are you sure you got this right?

Konklusjonen kan vel like gjerne være:

P. g. a. at flere er/"blir" homofile, vil flere innse at det ikke finnes noen gud.

Det er ikke uten videre avgjort hva som er årsak og hva som er virkning her, er det vel?

Mvh

BE

1
BlackEagle Det siste kan du muligens ha rett i, uten at jeg kan si at jeg kjenner så mange "mystikere" - eller i det hele tatt forstår hva begrepet innebærer. Men å fjerne "alle forestillinge...

Tja.. Det finnes jo opptil flere bare her inne.. Disse som ikke sitter og krangler om hvem som er de eneste rettroende.. Disse som snakker om kraften, fremfor å vise til bøker definert som sannheten..

http://no.wikipedia.org/wiki/Mystikk

1
JulianGrendel

Med tanke på at man en gang i tiden hadde Tor og Odin som guder i Norge og disse engang gikk av moten.

Åsatrosamfunnet består i beste velgående - så du er ikke realitetsorientert. Er du troende eller? :o)

1

Ingen levende mennesker på jord vil lengre tro og mene at det finnes en overordnet Gud når dette som Paulus her nevner i et av sine brev skjer..:

1.Kor.15,26

26 Den siste fiende som blir tilintetgjort, er døden.

27 For alt la han under hans føtter. Når det står alt, er det klart at Gud er unntatt. Det er jo Gud som legger alt under ham.

28 Men når alt er underlagt ham, skal også Sønnen selv underordne seg Gud som har lagt alt under ham, og Gud skal være alt i alle.

Narad:

Men hva som vil være problemet for mange det er å forstå hvem denne Sønnen som er Guds eget førstefødte bilde er og hvor dette vesen alltid holder til mens stille venter på sitt skjulte sted for å bli funnet fordi blir søkt med hengivelse eller til den tiden kommer hvor denne verdens tid som et stor mørke er omme..

Man slutter å tro den dag man vet.. så min venn Pålegg1 her har i mitt syn helt rett..

Det siste er forresten ikke lang unna i vår egen tid.. heldigvis..

For det er det siste som var før skapelsen begynte.. selv en enkel hjulmaker vet dette..ehe..:)

1

Hvor lang tid vil det ta før troende kristne vil slutte å tro at gud eksisterer? Altså årstall, da snakker vi om året da lærerne ler når de forteller elevene sine at folk var så lettlurt og dumme at de trodde på dette skvipet.

Samtidig som all annen overtro blir forkastet, men noe årstall er nok umulig å spå da det vil være veldig avhengig av når det blir sosialt akseptabelt å si at det ikke er sosialt akseptabelt å drive med slikt vi forventer etterlates i barnehagen på andre fronter.

Alternativt vil psykologi og medisin være utløsende faktorer, og disse er nok de heteste aktørene til å komme fornuften i forkjøpet eller å utløse en slik.

1
BlackEagle [sitat…] Are you sure you got this right? Konklusjonen kan vel like gjerne være: P. g. a. at flere er/"blir" homofile, vil flere innse at det ikke finnes noen gud. Det er ikke uten...

Dette med at det stadig blir flere og flere av dem som tyr til et unaturlig kjønnsliv, skyldes nok ikke bare at flere våger å komme ut av skapet. Antall homofile, lesbiske og bifile har formelig skutt i været de siste årene. Denne påstanden baserer jeg ikke bare på statistikk, men jeg ser det via Facebook, venner og bekjente osv. Spesielt hos jentene, der er det nesten blitt litt pop.

1
BlackEagle [sitat…] Are you sure you got this right? Konklusjonen kan vel like gjerne være: P. g. a. at flere er/"blir" homofile, vil flere innse at det ikke finnes noen gud. Det er ikke uten...

Are you sure you got this right?

Konklusjonen kan vel like gjerne være:

P. g. a. at flere er/"blir" homofile, vil flere innse at det ikke finnes noen gud.

Jeg mener vel ikke direkte at det er Gud som får mennesker til å ty til unaturlig kjønnsliv, men at det er et fenomen som skjer i hans fravær.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
45 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
26 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
9 svar
Laster...