Religion og livssyn

rt0

Vann

Siden vann er livsviktig og blir skaffet til veie på en bemerkelsesverdig måte, er det ikke overraskende at Bibelen omtaler vann over 700 ganger. I bibelen blir vannets enestående egenskaper - særlig den kraft som vann har til å rense og til å opprettholde liv - brukt som symbol på åndelige verdier.

Nøyaktig kunnskap om Guds vilje setter slike mennesker i stand til å oppdage flekker på sin oppførsel og tankegang. Når de over tid følger bibelens prinsipper i sitt liv, vil Guds Ord som blir sammenlignet med rensende vann , hjelpe dem til å bli vasket rene for selv alvorlige synder.

Alfonso som bor i spania erfarte som ung mann denne forandringen. Han forteller: Da jeg var 18, følte jeg meg ulykkelig og var misfornøyd med livet. Alfonso var blitt narkoman og en forherdet forbryter. Han forteller videre: Jeg følte meg skitten på grunn av den måten jeg behandlet kroppen min på og den måten jeg behandlet andre mennesker på.

På skolen la jeg merke til en ung kvinne på min alder som virket så ren, velstelt og uskyldig at hun skilte seg ut fra de andre elevene. Hennes eksempel gav meg et ønske om å leve et rent liv, slik hun gjorde. På hennes oppfordring gikk jeg på et av Jehovas vitners møter. Snart begynte jeg å studere Bibelen og å utvikle et vennskap med Gud. I løpet av et år fikk jeg orden på livet mitt og ble et døpt vitne. Denne radikale forandringen fikk mange foreldre i nabolaget til å komme bort og spørre om jeg ville hjelpe tenåringsbarna deres som var blitt narkomane.

1
82 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Er du ikke i stand til å finne på et eventyr på egenhånd. Det er stygt å stjele og det har du gjort her.

Brudd på et bud som heter: Du skal ikke stjele.

Gå og be om tilgivelse for det trengs nå.

1
Arweno Er du ikke i stand til å finne på et eventyr på egenhånd. Det er stygt å stjele og det har du gjort her. Brudd på et bud som heter: Du skal ikke stjele. Gå og be om tilgivelse for...

Det er stygt å stjele og det har du gjort her. Brudd på et bud som heter: Du skal ikke stjele.

Dette har rt0 blitt gjort oppmerksom på utallige ganger at dette er brudd på norsk lov om opphavsrettigheter, i dette tilfellet Selskapet Vakttårnets. Dette bryr ikke rt0 seg det minste om, og det synes som også MOD i VGD gir beng. Så da fortsetter rt0 bare med sitt plagiat. Takket være MODs "la humla suse-holdning".

En ting er at rt0 ikke respekterer norsk lov, en ennen ting er at MOD ikke gjør jobben sin, tross det at jeg har anmeldt forholdet mange ganger.

Hilsen DOeS

norge49@hotmail.com

2
Viracocha He he - det later til at "rt" står for "råfrekk tjuvradd".

Og hva står da 0, nullen for? Null respekt for de verdslige lover. Dette til tross for at Bibelen, som han gir inntrykk av å forplikte seg til, sier i Rom 13: 1, 2:

"1 Hver og en skal underordne seg de myndigheter han har over seg. For det er ikke øvrighet uten av Gud, men de som finnes, er innsatt av Gud. 2 Den som setter seg opp mot øvrigheten, står Guds ordning imot. Men de som står imot, skal få sin dom."

1
Arweno Hvem later rt0 som om han lurer da andre enn seg selv? Hvor dum går det an å bli? At rt0 stjeler og slipper unna med det er ikke bra men det hjelper vel å rapportere dette?

At rt0 stjeler og slipper unna med det er ikke bra men det hjelper vel å rapportere dette?

Tja, av og til hjelper det å rapportere, noen ganger ikke. Veldig svakt av MOD. Jeg er ikke den som er rask til å rapportere, men dette lar jeg ikke gå igjennom. Han vet hva brudd han gjør seg skyldig i, men fortsetter. Hva skal man si om slikt?

1
DOeS [sitat…] Tja, av og til hjelper det å rapportere, noen ganger ikke. Veldig svakt av MOD. Jeg er ikke den som er rask til å rapportere, men dette lar jeg ikke gå igjennom. Han vet h...

Håpe at MOD gjør jobben sin og sletter dette innlegget han har stjålet.

Selv JV har nedverdiger seg altså til straffbare handlinger... Sukkk..ikke rart de er desperate og prøver seg med alle midler men så blir de alltid avslørt som de hyklere de er.

1

Uff, her var det mye skiiit snakk på grunn av at rt0 "glemte" å oppgi sin kilde, samt glemte å formulere et spørsmål som kunne debatteres. Skulle tro at han hadde skrevet noe riktig stygt, siden alle plutselig må "tømme potta si" i hue ham.

Kanskje det ikke hadde vært så dumt med et "renselsesbad" for enkelte? Noe ala den Johannes-dåpen som skulle berede veien for Herrens komme?

3

Jeg sier meg enig med Amoebe her. Og ingen er vel så snill og tolerant som rt0 er her inne. Han er også den eneste som virkelig har fått meg til å grine av latter her inne (som en følge av en av hans feilpostinger).

Mvh.

Kristian.

4

På skolen la jeg merke til en ung kvinne på min alder som virket så ren, velstelt og uskyldig at hun skilte seg ut fra de andre elevene.

På hvilken skole gikk du og denne venninnen din da?

Ei sånn jente gikk jeg også sammen med. Hun var så velstelt... deilig ren hud, skjønne øyne, nydelig smil, og med en paradisisk kropp som duftet helt himmelsk etter det fantastiske urtebadet...

Men hun var ikke et Jehovas vitne.

Landmina

1
StKristian Jeg sier meg enig med Amoebe her. Og ingen er vel så snill og tolerant som rt0 er her inne. Han er også den eneste som virkelig har fått meg til å grine av latter her inne (som en...

ingen er vel så snill og tolerant

Nei, jeg kan ikke huske å ha sett ham slenge dritt til noen. Derfor ble det for mye dritt her til at jeg orket å sitte stille å se på - uten å si fra.

Ingen er fredet i lærespørsmål, men vi som kaller oss kristne bør irettesette det vi anser som "vrang lære" MED saklig og vennlig argumentasjon - i den Ånd som vi hevder vi vandrer i.

Mvh amoebe

1
amoebe [sitat…] Nei, jeg kan ikke huske å ha sett ham slenge dritt til noen. Derfor ble det for mye dritt her til at jeg orket å sitte stille å se på - uten å si fra. Ingen er fredet i læ...

Det skulle da ikke være noe i vegen for også å si fra, at det er stygt å stjele.

Og det som forundrer meg her, er at ikke vedkommende kommer med en beklagelse på at han glemte å skrive at dette var tatt fra et annet sted, og ikke forfattet av han selv.

Det ble også skrevet at dette ikke var første gang.

1
KJELL_7_5 Det skulle da ikke være noe i vegen for også å si fra, at det er stygt å stjele. Og det som forundrer meg her, er at ikke vedkommende kommer med en beklagelse på at han glemte å sk...

det er stygt å stjele

Det er så.

Men det er adskillig styggere å "utøse uskyldig blod" som det heter i skriften, hvilket vil si at man snakker stygt om/til sin neste.

Hint; "Dere har hørt det er sagt; Du skal ikke slå ihjel. Men jeg sier dere at den som sier til sin bror......."

1

Han referer jo til Alfonso, slik jeg forstår det, og ikke seg selv. Å gi en slik gjennfortelling er da ikke krimminelt. Gi nå fyren litt slakk da.

1

Og temaet var "vann"?

Er det nå jeg skal løpe til nærmeste "Rikets sal" og der pugge "Vakttårnet", og dermed bli hellig overbevist om at JV'ere er de eneste virkelig rene (über)mennesker som eksisterer -og kan eksistere? :)

1
DOeS [sitat…] "Glemte" for 20. gang, hvor han har blitt gjort oppmerksom på lovbruddet hans?

Noen skjønner at det er visse regler som bør følges - og lar seg korrigere til å følge disse reglene. Men andre skjønner ikke helt hva galt de har gjort; ELLER klarer å huske tidligere irettesettelser; ELLER klarer å endre gamle vaner....

Men er nå dét noe å ta så på vei for da? Kan vi ikke godta hverandre slik vi er - enhver med SINE småfeil og svakheter? Det hadde vært anderledes hvis han slengte dritt og stygge ting. DA måtte man jo sagt tydelig fra - eventuelt meldt innlegget til Mod.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
47 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
30 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
11 svar

F16 til Tyrkia

Så fornærmer USA Tyrkia med å bare tilby istedet for F35. Nato vinner for tiden på alle fronter og russerne bør snarest legge ned våbnene. Norske TV kanalane driver balansert nyhetsdekning. Neste måne...
1
6 svar
Laster...