Vann esc

Side 1

Jeg sier meg enig med Amoebe her. Og ingen er vel så snill og tolerant som rt0 er her inne. Han er også den eneste som virkelig har fått meg til å grine av latter her inne (som en følge av en av hans feilpostinger).

Mvh.

Kristian.

4

Uff, her var det mye skiiit snakk på grunn av at rt0 "glemte" å oppgi sin kilde, samt glemte å formulere et spørsmål som kunne debatteres. Skulle tro at han hadde skrevet noe riktig stygt, siden alle plutselig må "tømme potta si" i hue ham.

Kanskje det ikke hadde vært så dumt med et "renselsesbad" for enkelte? Noe ala den Johannes-dåpen som skulle berede veien for Herrens komme?

3
Arweno Er du ikke i stand til å finne på et eventyr på egenhånd. Det er stygt å stjele og det har du gjort her. Brudd på et bud som heter: Du skal ikke stjele. Gå og be om tilgivelse for...

Det er stygt å stjele og det har du gjort her. Brudd på et bud som heter: Du skal ikke stjele.

Dette har rt0 blitt gjort oppmerksom på utallige ganger at dette er brudd på norsk lov om opphavsrettigheter, i dette tilfellet Selskapet Vakttårnets. Dette bryr ikke rt0 seg det minste om, og det synes som også MOD i VGD gir beng. Så da fortsetter rt0 bare med sitt plagiat. Takket være MODs "la humla suse-holdning".

En ting er at rt0 ikke respekterer norsk lov, en ennen ting er at MOD ikke gjør jobben sin, tross det at jeg har anmeldt forholdet mange ganger.

Hilsen DOeS

norge49@hotmail.com

2
Bakkekontakt [sitat…] Skriften sier at de onde får ikke sove før de har fått pønsket ut ny ondskap.. Hvor sant er det ikke.

Skriften sier at de onde får ikke sove før de har fått pønsket ut ny ondskap..

Synes jeg sover godt jeg - enda jeg ikke har fått pønsket ut noen rampestreker....hmm, kanskje jeg ikke er ond nok?

Forøvrig håper jeg vi kan diskutere skriftens ord igjen snart, jeg savner det å ha Guds ord i fokus. Tenk bare hvor gøy vi kan ha det med å "denge" hverandre med Ordet så bibelversa fyker?

Når vi blir slitne (eller slipper opp for argumenter), så kan vi ta oss ei pera & make friends - høres ikke det mye gøyere ut enn all den skiitkastinga?

Mvh amoebe

2
Pålegg1 [sitat…] Ve dere, skriftlærde og fariseere, dere hyklere! Dere ligner hvitkalkede graver. Utvendig er de vakre å se på, men innvendig er de fulle av dødningebein og all slags urenh...

Ve dere, skriftlærde og fariseere, dere hyklere!

det TS gjør er såvidt jeg forstår å poste direkte avskrift fra vakttårnet uten noen videre egen kommentar, på hvilken måte mener du at dette vesentlig skiller seg fra startinnlegg der en kun poster en link til en video der ens egen helt Prem Rewat tjatter i vei?

2
DOeS Syns ikke det. Et innlegg bør vel ha noen kommentarer av den som skriver innlegget. Men hva som ikke er greit og direkte i strid med norsk lov, er å plagiere, og late som dette er...

hva som ikke er greit og direkte i strid med norsk lov, er å plagiere, og late som dette er innleggers verk!

jeg liker heller ikke denslags, en kan være ubetenksom selvfølgelig, men om dette blir et mønster som gjentar seg så vil en selvsagt med rette kunne mistenke at det gjøres helt bevisst, det synes jeg isåfall er falskt og uærlig

2
Bakkekontakt [sitat…] Bra det du sier. MEN, er du HELT konsekvent med hensyn til å fotfølge alle som ikke oppgir her? Må få lov til å si SKEPTISK til det.

fotfølge alle som ikke oppgir her?

Har du lagt merke til noen andre som åpenlyst kopierer inn hele avsnitt fra andres verk på denne måten?

Personlig ville jeg i hvert fall ha reagert på akkurat samme måte, samme hvem som gjorde det (ikke at jeg har skrevet noe her i tråden; det holder det andre har skrevet).

Men, som amoebe skriver: Det er ingen vits i å diskutere med et tidsskrift...

Keva

2

Er du ikke i stand til å finne på et eventyr på egenhånd. Det er stygt å stjele og det har du gjort her.

Brudd på et bud som heter: Du skal ikke stjele.

Gå og be om tilgivelse for det trengs nå.

1
Viracocha He he - det later til at "rt" står for "råfrekk tjuvradd".

Og hva står da 0, nullen for? Null respekt for de verdslige lover. Dette til tross for at Bibelen, som han gir inntrykk av å forplikte seg til, sier i Rom 13: 1, 2:

"1 Hver og en skal underordne seg de myndigheter han har over seg. For det er ikke øvrighet uten av Gud, men de som finnes, er innsatt av Gud. 2 Den som setter seg opp mot øvrigheten, står Guds ordning imot. Men de som står imot, skal få sin dom."

1
Arweno Hvem later rt0 som om han lurer da andre enn seg selv? Hvor dum går det an å bli? At rt0 stjeler og slipper unna med det er ikke bra men det hjelper vel å rapportere dette?

At rt0 stjeler og slipper unna med det er ikke bra men det hjelper vel å rapportere dette?

Tja, av og til hjelper det å rapportere, noen ganger ikke. Veldig svakt av MOD. Jeg er ikke den som er rask til å rapportere, men dette lar jeg ikke gå igjennom. Han vet hva brudd han gjør seg skyldig i, men fortsetter. Hva skal man si om slikt?

1
DOeS [sitat…] Tja, av og til hjelper det å rapportere, noen ganger ikke. Veldig svakt av MOD. Jeg er ikke den som er rask til å rapportere, men dette lar jeg ikke gå igjennom. Han vet h...

Håpe at MOD gjør jobben sin og sletter dette innlegget han har stjålet.

Selv JV har nedverdiger seg altså til straffbare handlinger... Sukkk..ikke rart de er desperate og prøver seg med alle midler men så blir de alltid avslørt som de hyklere de er.

1

På skolen la jeg merke til en ung kvinne på min alder som virket så ren, velstelt og uskyldig at hun skilte seg ut fra de andre elevene.

På hvilken skole gikk du og denne venninnen din da?

Ei sånn jente gikk jeg også sammen med. Hun var så velstelt... deilig ren hud, skjønne øyne, nydelig smil, og med en paradisisk kropp som duftet helt himmelsk etter det fantastiske urtebadet...

Men hun var ikke et Jehovas vitne.

Landmina

1
StKristian Jeg sier meg enig med Amoebe her. Og ingen er vel så snill og tolerant som rt0 er her inne. Han er også den eneste som virkelig har fått meg til å grine av latter her inne (som en...

ingen er vel så snill og tolerant

Nei, jeg kan ikke huske å ha sett ham slenge dritt til noen. Derfor ble det for mye dritt her til at jeg orket å sitte stille å se på - uten å si fra.

Ingen er fredet i lærespørsmål, men vi som kaller oss kristne bør irettesette det vi anser som "vrang lære" MED saklig og vennlig argumentasjon - i den Ånd som vi hevder vi vandrer i.

Mvh amoebe

1
amoebe [sitat…] Nei, jeg kan ikke huske å ha sett ham slenge dritt til noen. Derfor ble det for mye dritt her til at jeg orket å sitte stille å se på - uten å si fra. Ingen er fredet i læ...

Det skulle da ikke være noe i vegen for også å si fra, at det er stygt å stjele.

Og det som forundrer meg her, er at ikke vedkommende kommer med en beklagelse på at han glemte å skrive at dette var tatt fra et annet sted, og ikke forfattet av han selv.

Det ble også skrevet at dette ikke var første gang.

1
KJELL_7_5 Det skulle da ikke være noe i vegen for også å si fra, at det er stygt å stjele. Og det som forundrer meg her, er at ikke vedkommende kommer med en beklagelse på at han glemte å sk...

det er stygt å stjele

Det er så.

Men det er adskillig styggere å "utøse uskyldig blod" som det heter i skriften, hvilket vil si at man snakker stygt om/til sin neste.

Hint; "Dere har hørt det er sagt; Du skal ikke slå ihjel. Men jeg sier dere at den som sier til sin bror......."

1
Laster...