Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg synes selv at det jeg har sett fra den "homofile verden" er pill råttent moralsk.

Hva gir vel deg selv rett til å tråkke på andre mennesker?

Er det koranen som gir deg et privilegium til å fordømme homofile?

Mener du muslimer generelt skal ha rett til å trakassere homofile?

Selv er jeg heterofil, men det kunne aldri falle meg inn å fordømme andrfe mennesker slik du gjør.

1

Etter det jeg har sett, så er det homofile som står for trakasseringen.

Tro og homofili, det er motpoler.

1
Passionate Etter det jeg har sett, så er det homofile som står for trakasseringen. Tro og homofili, det er motpoler.

Etter det jeg har sett, så er det homofile som står for trakasseringen.

Hvilken trakassering er det homofile står for?

Mange homofile muslimer i Norge tør rett og slett ikke stå frem som det de er, av redsel for å trakasseres i sitt eget miljø.

Dette er et problem storsamfunnet Norge ikke kan godta, nå i 2011!

1

Nei, jeg sitter med inntrykket av at homofile manipulerer og trakasserer veldig mye på internett. Av og til ser vi jo de i media også. Må jo si jeg lurer på hvor mye livserfaring du har, om du ikke har lagt merke til dette.

Jeg sitter og tenker på forskjellige ting. At de som er homofile lokalt, er de største taperne som finnes. De er social rejects.

På en internett IRC kanal som jeg var på en stund, fant den homofile for godt å poste provoserende poster, om f.eks avføring.

Det var noen homofile som hadde klatret opp i et tre i en dyrepark, og hatt sex der. (public),

Online traktorlesber som skal være tøffere, enn det tøffeste film idol.

1

Altså si meg en ting. Jeg har lagt merke til at forskning på voldtektsofre, sier at de opplever seksuell innuendo, etter overgrepet. Men kikker man på homofil kultur, så er det jo seksuell innuendo hele tiden.

Voldtekt for en, "legning" for en annen? Det er jo helt sykt.

1
Passionate Nei, jeg sitter med inntrykket av at homofile manipulerer og trakasserer veldig mye på internett. Av og til ser vi jo de i media også. Må jo si jeg lurer på hvor mye livserfaring d...

Beklager å melde men dette er lavmål.

JEg ville tro at livserfaring gjorde at man fikk øynene opp, i fall de var lukket, for at individer er så meget mer enn deres seksuelle orientering.

homofile lokalt ? hva menes med det.. at de er "heterofile" i sin øvrige kropp og kun "homofile" i kjønnsorganene ?

Er folk med homofil seksuell legning tapere ? virkelig.. hvordan VET trådstarter dette ? Tapere på hvilken måte ?

Det kan virke som trådstarters fascinasjon for individer med homofil legning virker tilltrekkende for trådstarter. Man kunne fristes til å tenke at vedkommende ikke selv helt føler seg avklart i forhold til egen seksuell legning..siden det overhodet er et tema for vedkommende.

Den samme Kilde eller Gud har manifestert seg i alle dem som har homofil orientering, såvel som heterofil og om man skulle ha det ringeste problem med det..er det bare å sette seg på skolebenken og begynne dags dato med et drastisk fokus-skifte.

1

Alltså at den homofile sinnstilstand tilsvarer det et voldtektsoffer har, er diskriminering. Og legning er ikke preferanse osv. Det er jo bare tull som sies av motdebattantene.

1
Mayas Beklager å melde men dette er lavmål. JEg ville tro at livserfaring gjorde at man fikk øynene opp, i fall de var lukket, for at individer er så meget mer enn deres seksuelle orient...

Det kan virke som trådstarters fascinasjon for individer med homofil legning virker tilltrekkende for trådstarter. Man kunne fristes til å tenke at vedkommende ikke selv helt føler seg avklart i forhold til egen seksuell legning..siden det overhodet er et tema for vedkommende.

Det er vel like aktuellt å si da at disse islam-kritikerne egentlig vil bli muslimer.

Men det å gjøre rett, å dyrke herrens prisninger, og jobbe mot satan, det har jeg ALDRI sett fra homofilt hold.

1
Passionate Altså si meg en ting. Jeg har lagt merke til at forskning på voldtektsofre, sier at de opplever seksuell innuendo, etter overgrepet. Men kikker man på homofil kultur, så er det jo...

Altså si meg en ting. Jeg har lagt merke til at forskning på voldtektsofre, sier at de opplever seksuell innuendo, etter overgrepet. Men kikker man på homofil kultur, så er det jo seksuell innuendo hele tiden.

Dette er bare usammenhengende? Hvilken forskning? Seksuell innuendo? Hva betyr dette? Hvordan opplever de dette 'etter overgrepet', jfr. før? Hva er 'homoseksuell kultur'? Mener denne 'forskningen' at seksuell innuendo ikke forekommer utenfor denne 'kulturen'? I så fall, betyr dette at heteroseksuelle ikke opplever seksualitet sitt daglige liv? Eller at homoseksuelle opplever mere? Eller begge?

Jeg er egentlig enig med Mayas... Jeg tror det er du som ser seksuell innuendo overalt når du 'kikker på homofil kultur', noe det virker som du gjør ganske ofte. Dersom du faktisk føler en tiltrekning mot homoseksualitet foreslår jeg at du kaster boka og utforsker dette. Det kan hende du finner noe der du ikke ante at du savnet... Og dersom du skulle finne ut at det ikke er noe for deg allikevel, ok; livet er for kort til å gå rundt og benekte seg de sjansene en får til tilfredsstillelse og et fullverdig liv.

Ikke at jeg tror du vil gjøre det - tulleboka di har nok et for fast grep rundt hjernen din til det, noe som er greit nok for meg så lenge du bare aksepterer at andre ikke er interesserte i å følge det våset og undertrykke hvem de egentlig er og hvem de blir glade i.

1

Jeg krenker ikke min egen natur verken med promiskuøsitet eller homofili. De fleste som er i kontakt med seg selv, gjør ikke heller dette. Som minner meg på en annen ting, og det er jo at homofile ofte spør ANDRE om homofili. Altså de stoler ikke på seg selv, hører ikke på sin egen natur. Så hver gang en psykolog eller noe slik sier at homofili er normalt, så fortsetter jo dette overgrepet og krenking av naturen, til den som tror på dette.

Det her med seksuell innuendo er noe du virkelig burde åpne øynene dine for.

Desverre husker jeg ikke link til denne forskningen på voldtektsofre, men homofil kultur er det jo mye av.

1
Passionate Alltså at den homofile sinnstilstand tilsvarer det et voldtektsoffer har, er diskriminering. Og legning er ikke preferanse osv. Det er jo bare tull som sies av motdebattantene.

Du tar fullstendig feil når du hevder at "den homofile sinnstilstanden" tilsvarer sinnstilstanden til et voldtektsoffer - og du er akkurat like mye på bærtur når du setter et likhetstegn mellom seksuel legning og preferanser, fetisher og parafilier.

Allikevel begriper du ikke hvor pinlig teite dine påstander er - men mener at dine motdebattanter serverer tull..hehe...kostelig :D

1

Det hele ser ganske satanisk ut for meg. Si meg, hvorfor er det så vanlig at homofile identifiserer seg med satan? Og argumenterer i favør av satan osv.

http://en.wikipedia.org/wiki/Innuendo

The term sexual innuendo has acquired a specific meaning, namely that of a "risque" double entendre by playing on a possibly sexual interpretation of an otherwise innocent uttering. For example: "We need to go deeper" can be seen as both a request for further inquiry on any given issue or a request to go deeper into an orifice. Alternatively the more simple changing the pronunciation of a word in order for it to sound vulgar e.g. innuendo to in-your-endo.

Voldteksofre opplever ofte at denne seksuelle innuendoen blir veldig sterk, og en sinntilstand som gjerne gjør at objekter lett tolkes til fallosobjekter osv.

Homofile agerer, som om de opplever det samme.

1

Noen svar i denne tråden reflekterer jo det samme, og påstår at min adferd egentlig dreier seg om lyst på homofil sex.

1

Homofili er å gå over grensen, og dette medfører tilslutt helvete.

Om oppførsel, man bør oppføre seg i tråd med muslimsk moral. I moderne samfunn så vektlegger man et veloppført demokrati (med trosfrihet). Ingen trakassering m.a.o, men temaet må kunne diskuteres på en ordentlig måte.

1

Glede ja.

Det minner meg på at jeg hadde JV (tror jeg) på døren endag. De spurte meg om jeg ville høre Guds ord eller noe slikt, så sa jeg at jeg hadde allerede Guds ord, og at jeg var muslim. De virket ikke så kjent med Koranen, så jeg hentet den, og leste denne norske oversettelsen, av bønnen.

De syntes også dette med glede hørtes fint ut.

Edit: Nei, homofile sier du. Det er ikke noe anerkjennelse av homofili som "legning" i Koranen.

Satan følger sin lyst sier Koranen. Så opplever du seksuell innuendo så ikke følg det.

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar

F16 til Tyrkia

Så fornærmer USA Tyrkia med å bare tilby istedet for F35. Nato vinner for tiden på alle fronter og russerne bør snarest legge ned våbnene. Norske TV kanalane driver balansert nyhetsdekning. Neste måne...
1
6 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Laster...