Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Javisst gjør den det! Jeg tror det er mye vi ikke vet (og hvorfor er ikke disse levningene implementert i evolusjonsteorien forresten?)

Jo mer vi får vite jo mer går det opp for meg at vi ikke vet. Men nefilimer er jo et studie verd da..

1

5 Mos 3, 11 for Og, kongen i Basan, var den siste som var tilbake av refa'ittene; hans seng, som er av jern, står, som alle vet, i ammonitterbyen Rabba; den er ni alen lang og fire alen bred, alnen regnet efter lengden av en manns underarm.

1

TEMA: Bibelen taler om kjempe mennesker

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

► Menneskene begynte å bli mange på jorden, og de fikk døtre. Gudesønnene så at menneskedøtrene var vakre, og de tok noen av dem til koner, dem de helst ville ha. Herren sa: «Min ånd skal ikke for alltid bo i menneskene; for de er bare svake skapninger. Deres levetid skal være 120 år.»

På den tiden, og siden også, var det kjemper på jorden. For gudesønnene levde sammen med menneskedøtrene og fikk barn med dem. Det var de veldige menn fra eldgammel tid, de navngjetne. (1. Mosebok 6. kapittel 1-4)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

: RexSkribenticus1 von Debattantius

1
MorgenStjerne

Kom i tanker om Gullivers reiser da jeg så bildene...

Hvordan oppstod den fortellingen?

1

Photoshop er et greit arkeologisk verktøy. Kan avdekke det mest fantastiske med et slikt verktøy :)

1
Pålegg1 Selv stusser jeg over hvorfor disse kjempene er kjent kun gjennom bilder. Altså virker dette å være en real hoax. Hvorfor er de ikke inkludert i evolusjonsteorien? Trolig fordi de...

Hvorfor er de ikke inkludert i evolusjonsteorien? Trolig fordi de ikke er empirisk bekreftet.

Trolig fordi de ikke passer inn noe sted. Man ville ha problemer med å forklare dem rett og slett. Men jeg for min del holder muligheten åpen for at dette er faktiske greier, så lenge Bibelen snakker om at det bodde kjemper på jorden i alle fall og de fortjener like stor oppmerksomhet som et hvilket som helst annet funn.

Er det noen som har funnet noe slags bevis på at dette er fake?

1
Vakna [sitat…] Trolig fordi de ikke passer inn noe sted. Man ville ha problemer med å forklare dem rett og slett. Men jeg for min del holder muligheten åpen for at dette er faktiske grei...

Er det noen som har sett de, er vel et mer relevant spørsmål. kan du viser til noe annet enn noen bilder på nettet? Du vet hvor enkelt det er å lage slike bilder, og at bildene dermed ikke viser noe som helst. Man skulle jo tro vitenskapen ville kaste seg over dette om du fikk muligheten. Men disse funnene er altså holdt langt unna de som faktisk kunne gitt oss kunnskap om disse.

Så inntil disse funnene dokumenteres, anser jeg de som noe gjort på et gutterom.

1
lexuszix "Skeleton of Giant" Is Internet Photo Hoax

Ja, det var det avklart.. Kan ikke si jeg ble sjokkert..

*The image was lifted from Worth1000, a Web site that hosts contests for digital artists. Created by an artist using the alias IronKite, the picture placed third in a 2002 competition titled "Archaeological Anomalies 2," which asked contestants to create a hoax archaeological discovery.

Man, this guy gets around! said IronKitewho does not want his real name used in this storyafter hearing his work had been used to back up the latest false reports.*

http://news.nationalgeographic.com/news/2007/12/photogalleries/giantskeleton-pictures/index.html

1
Vakna [sitat…] Trolig fordi de ikke passer inn noe sted. Man ville ha problemer med å forklare dem rett og slett. Men jeg for min del holder muligheten åpen for at dette er faktiske grei...

Jeg regner med det er i samme kategorien som påståtte menneskefotspor i pleistosen. Den bløtslupne fisen fra kreasjonistene gjorde sitt inntrykk i det man fant at det fra hælen på dette "menneskefotsporet" stakk ut en klo. Ett eksempel på flere tabber fra den kanten.

Uansett: Gitt at det er slik at man har funnet mennesker av astronomisk rekkevidde, så tenker du kanskje ikke på at henvisningen i Bibelen sikter til kjemper som i mektige menn?

Skjerp dere, folkens.

2

Very likely... Hehe... Bildet på 1:10 er jo helt fantastisk! Men hvorfor driver folka å graver helt uberørt? Dette må jo være en kjempesensasjon?

1
Stialex Jeg regner med det er i samme kategorien som påståtte menneskefotspor i pleistosen. Den bløtslupne fisen fra kreasjonistene gjorde sitt inntrykk i det man fant at det fra hælen på...

Uansett: Gitt at det er slik at man har funnet mennesker av astronomisk rekkevidde, så tenker du kanskje ikke på at henvisningen i Bibelen sikter til kjemper som i mektige menn?

Hva med at falne engler fikk barn med menneskenes døtre?

Du, og ( et utall) andre troende evolusjonister ser ikke ut til å ha noen slags troverdighet til Bibelens tekster utenom de krumspring dere måtte finne det for godt å tillegge dem selv:) Hvilken tro er det? Jo troen på seg selv.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
47 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
30 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
9 svar
Laster...