Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Slettet-HH-JHG

Men det er de skremmende ateistene som er fienden.

Dersom jorda ble invadert av aliens, så ville nok Putin og Obama ha flyttet inn sammen og delt hybel i ren nestekjærlighet.

Når de i tillegg innerst inne vet at ateistene etter alt å dømme har rett, blir ikke trangen til å like hverandre mindre.

1
EnraNetsu Jeg har enda til gode å se en religion forholde seg til noe som helst:)

Hva er det Jehovas vitner tror som skiller dem ut fra andre religioner

Jehovas vitner tror at hele Bibelen er Guds inspirerte Ord og i stedet for å følge en trosbekjennelse som er basert på menneskelige tradisjoner, holder de seg til Bibelen som normen for alt det de tror.

De tilba Jehova som den enste sanne Gud. De tror ikke at Jesus er en del av en treenighet, men at han som Bibelen sier, er Guds Sønn, den første som Gud skapte.

1
Paalegget [sitat…] Ikke noe som helst. Bare nok en samling skriftlærde hyklere i denne verden.

skriftlærde hyklere

Visste du at også Gud har en finger. Jesus omtalte Guds ånd som Guds finger. Da Jesus helbredet en demonbesatt mann så han fikk taleevnen og synet tilbake, spottet skriftlærde hyklere fiender det redskap Jesus benyttet for å helbrede mannen.

Jesus sa til dem: Men hvis det er ved hjelp av Guds ånd jeg driver demonene ut, da er Guds rike virkelig kommet overraskende på dere. ( Matt 12:22-28 )

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
8 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...