Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hei Alberts. Det går så lang tid, mellom hver gang. Fikk lyst til å skrive litt.

Det første jeg reflekterer, er erectus på ett stadie da de begynte å folkevandre, på et stadie før sapiens? (skepsis). Men dette synes jeg er vanskelig å ta stilling til da hominider har utstående skinnbein og kinesere ikke.

Kanskje var de giganter, og kunne lage saltskulpturer, med tanke på, om man blander en løve med en tiger, får så å finne en ny art, som er mye større. For her brytes en del naturlover som var glemt, til å prøve finne ut idag.

Mange omveier til Moss under istid. Og kanskje hvem vet, møttes de som fiender eller skjærkomnet hverandre. Men fremdeles ligger denne arkologiske anatomien i brakk. Og man kan vel egentlig kun fantasere videre.

Se på de forskjellige menneskene fra fresker og billedhogskunst fra Egypt slik vi ennå kan betrakte dem, er det mørk, lys og blanding. Jeg ser meg forundelig hvordan utvekslingen har foregått, selv om jeg har en teori. Men idag er de fleste veldig inblannede slik DNA viser væra over, da i inviklede og industrialiserte områder.

Vanskelig å vite hvor isen smeltet først. Hvem vet? Ikke jeg :)

Lykke til!

Eob

1
stale_stale Hei Alberts. Det går så lang tid, mellom hver gang. Fikk lyst til å skrive litt. Det første jeg reflekterer, er erectus på ett stadie da de begynte å folkevandre, på et stadie før...

Kanskje var de giganter, og kunne lage saltskulpturer, med tanke på, om man blander en løve med en tiger, får så å finne en ny art, som er mye større.

Gjennom lang evolusjon arter blir mindre og mindre: Dette er bedre effektivt for nærings omsetningen til artens individ. Også for paring det er bedre: Mindre vekt ofte hyppigere generasjons skifte: ikke nødvendig å satse alt på ett kort. Gir også noen ganger raskere mutasjon for tilpasning. Derfor insekter ligger best an til overlevelse som: Artsgruppe.

1

Mennesket er en art som bor i et hus som er arvet fra apene i tærne.. den eneste skapning på denne jord som har et valg når gleder hvilken ånd den vil tjene..

Enten flokkens ånd som er naturens eller den Ene som er Guds.

Hvilken ånd du tjener alberts, det vet kattene dine.. de som enda lever.

1
RH678 [sitat…] Gjennom lang evolusjon arter blir mindre og mindre: Dette er bedre effektivt for nærings omsetningen til artens individ. Også for paring det er bedre: Mindre vekt ofte hyp...

Gjennom lang evolusjon arter blir mindre og mindre: Dette er bedre effektivt for nærings omsetningen til artens individ.

Det er klart at det kreves flerfoldige millioner av år for å kunne si dette. Avataret til nicket viser en bie for 50 millioner år siden fra baltik området. Denne, slik som vist, er 4 mm. Her kan det se ut som om insekter har blitt mindre i forhold av tilpassning kontra miljø. Og særs med tanke på bier vi har til lands idag, som måler ca 2 cm. Bier er som de fleste vesener, de vandrer. Det er jo dette som er spennende med tanke på at isen har dratt seg ut og inn, hvor også disse homonidene befant seg for ca 2 mill år siden, når man kan ta i betrakning arters størrelse, da mennesker er høyere idag enn for 5000år siden. Kyr og storfe viser også at de var mindre for 1500 år tilbake med arkeologiske dateringer, her til lands.

Kanskje klimaet var ensbetydende for utvikling selv om enkelte, genetisk hadde voksebuksene på seg. Tror kanskje individer var hyppigere i loppekassa, under kulde og dette med tilpassningevne. Men ikke nødvendigvis at de var mere forplantnings dyktigere av den grunn.

Mvh

Eb

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar

Trond Giske redder AP

Støre har gjort AP til Ansvarsløst Parti, og siste meningsmåling der AP ligger på 19% og Sp på 6% og Høyre på 29%, har ikke hatt særlig stor interesse for mediene. (Jeg bare tenker på hvordan aviser o...
Bilde

Kraftopprørere i Ap strømmer til Giske

Trond Giskes lokallag har i sommer passert 800 medlemmer og er suverent størst i Arbeiderpartiet. Misnøye med regjeringens energipolitikk er hovedforklaringen, sier han.


Bilde www.nrk.no
2
2 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
4 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
2 svar
Laster...