Religion og livssyn

Sabell

Vi

mennesker har mulighet til å bli multisensorelle i dette livet, noe som innbefatter å være i ett med Gud i denne verden, men også i en all evighet. Og om det er slik at man må tro på Jesus for å komme til himmelsen så velger jeg og tro at Jesus var multisensorell og derfor også ble gitt evig liv for hans ord og handlinger. Og at troen på Gud åpner opp for en større bevissthet slik at vi kan uvikle oss til å bli enda mer bevisste. Fordi fantasien på lik linje med det ubevisste oppforder mennesket til å forske i det ikke materielle. slik at verdens virkelighet derfor er større enn det som kun kan sanses med de fem sanser...Derfor blir jesus også et bevis på et høyere vesen p-g-a hans Gudommelige nærvær. Om en ser bort fra lovene i bibelen-ikke de unversielle...Derfor blir jesus som både materiell og ikke materiell brukt som redskap for den ytre og den indre makten i mennesket itilegg til guds kraft som da den universelle lov. .SÅ når vi blir skapt er allerede sjelen fra før bundet til "åndvesenet" det vil si Gud, som kommer til den fysiske verdenen, etter at vi blir født.

1
38 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Slettet-HH-JHG

Derfor blir jesus også et bevis på et høyere vesen p-g-a hans Gudommelige nærvær. Om en ser bort fra lovene i bibelen-ikke de unversielle...Derfor blir jesus som både materiell og ikke materiell brukt som redskap for den ytre og den indre makten i mennesket itilegg til guds kraft som da den universelle lov. .SÅ når vi blir skapt er allerede sjelen fra før bundet til "åndvesenet" det vil si Gud, som kommer til den fysiske verdenen, etter at vi blir født.

Min hjerne er materiell, og derfor ikke i stand til å forstå hva du skriver.

Jeg synes den materielle verden er mye mer fantstisk og ærefryktinngytende enn meningsløst babbel om det åndelige noen gang kan bli.

Men så er jeg ikke "multisensorell" (selv om jeg alltid har trodd at jeg hadde mer enn en sans,) så du blir nødt til å se gjennom fingrene med sånne som meg.

2
Slettet-HH-JHG [sitat…] Min hjerne er materiell, og derfor ikke i stand til å forstå hva du skriver. Jeg synes den materielle verden er mye mer fantstisk og ærefryktinngytende enn meningsløst bab...

Jeg mener Hud og hår skulle vært to ekstra sanser. samtidig som der er en til, og det er den som skaper sinnstilstander men som kommer fra det fysiske som igjen blir det åndelige som igjen kan bli det fysiske. Og så den utenfor der igjen. Som er utenfor alt fysisk. Hvordan er det mulig? Itillegg til det SÅ kan vi omdirigeres til det multidmensjonelle ;) Du er slett ikke kjedelig av den grunn. Kjønnet er vel en egen sans også?

1
Sabell Jeg mener Hud og hår skulle vært to ekstra sanser. samtidig som der er en til, og det er den som skaper sinnstilstander men som kommer fra det fysiske som igjen blir det åndelige s...

Jeg mener Hud og hår skulle vært to ekstra sanser.

Hehe.. vel, hud og hår hører nok til den sansen som kalles "følelsen".. ved siden av denne sans finnes tre til, nemlig synet, hørselen og smaken.

Disse indre sanser er de fire elver som strømmer opp fra en Kilde under roten til det Livets tre som vokser i din indre hage.

Sansen kalt smaken har to fysiske organer knyttet til seg i det ytre, nemlig din tunge og din nese.

Det ved bruk av disse fire indre sanser at et menneske som har lært av En som kan vise den edle kunst som er å vende om retningen på sin oppmerksomhet å vende hjem til Guds hage på ny..

I mitt syn da..:)

1

jeg vet ikke hvor jeg fikk det fra men jeg telte fem før jeg kom til hud, den usynlige sans som bare er der sikkert;)

1
Sabell Da er vi ni verdige da;)? Så kommer Gud i tilegg å slår de sammen til en-hihi:)

Da er vi ni verdige da;)?

Det at vi ble født som et menneske her på jorden er det største verdibrev og bekreftelse som finnes.

Mennesket er skapt slik det skal være, altså med et guddommelig potensiale som kun trenger den rette føde for å kunne utvikles.

Det er alt det ugresset og all den stein som hindrer vår høye natur å komme frem som må fjernes først, i følge den person som i enhver tid lever midt i blant de levende på jord og kalles den gode såmann av de som vet.

Det er altså alle våre egne skapte vedtatte "sannheter", "dogmer" og gale ideer kalt påfunn og løgner som må fjernes fra vår åker i sinnet.. alt annet tar da vare på seg selv om bare den rette næring bli gitt det frø som ble kalt Ordet i vårt indre.

Du vet, en rose trenger ikke å lære av noen hvordan utvikle det potensialet som finnes i dens frø og spire.. kun næring er behovet..:)

1
Narad [sitat…] Det at vi ble født som et menneske her på jorden er det største verdibrev og bekreftelse som finnes. Mennesket er skapt slik det skal være, altså med et guddommelig potens...

Sant og en rose blir jo gjerne ikke plantet der den ikke blir gitt det den trenger heller.. Så han der oppe vet nok hva han gjør ja...:) Og når vi har fjernet hindringene kan vi konsentrere oss om målet og fullføre vårt høyeste potensiale. Og også være så heldige med våre evner til å kunne stelle i vår egen hage..for så slå ut i full blomst. Og bare fortsette å spire og spire..Og blomstre og blomstre. Det er jo også til glede med vekst og blomstringer. Og Roser strekker seg jo etter lyset om ikke får lys de også...De vet nok hva de trenger ;) Synes jeg kjenner duften av roser her nå. Hihi:)

1

Ok, først av alt, vi ER allerede multisensorelle som du sier det: Lukt, smak, hørsel, syn og følelse (Og neeei, ikke følelser. Det er noe helt annet.)

For det andre, blomster VET ingenting. Det er i deres natur å strekke seg mot sola fordi de trenger det for å leve.

Verden, eller la oss heller si, universet er komplekst nok som det er. Hvorfor gjøre det mer komplisert ved å tillegge det en skaper? Og en skaper som gjør det han kan for å prøve å lure oss til å ikke tro på ham/henne/det?

1
Narad [sitat…] Det at vi ble født som et menneske her på jorden er det største verdibrev og bekreftelse som finnes. Mennesket er skapt slik det skal være, altså med et guddommelig potens...

Det er altså alle våre egne skapte vedtatte "sannheter", "dogmer" og gale ideer kalt påfunn og løgner som må fjernes fra vår åker i sinnet..

Wow, ganske tykk ironi her gitt. :)

Jeg er forsåvidt helt enig med deg her, dog sannsynlig av helt andre grunner.

1
JTHammer Ok, først av alt, vi ER allerede multisensorelle som du sier det: Lukt, smak, hørsel, syn og følelse (Og neeei, ikke følelser. Det er noe helt annet.) For det andre, blomster VET i...

Ok, først av alt, vi ER allerede multisensorelle som du sier det: Lukt, smak, hørsel, syn og følelse (Og neeei, ikke følelser. Det er noe helt annet.)

Det menes at det finnes en sans over disse i tilegg. Slik at du kan bevege deg i rom og tid. Likt et gjenferd.

1
JTHammer Ok, vi har visst litt forskjellig forståelse av "viten" her. Å vite krever tanker. Den krever en bevisst forståelse av noe. En plante trenger ikke viten for å fungere. Den bare fun...

Cellene mine og dine trenger ikke viten for å fungere. De bare fungerer.

Neppe. Stoffet som skilles ut når mennesket stresser bryter ned endene i mitokondriene og hindrer cellene å dele seg. Stoffene som skilles ut når mennesket har fred reparerer det samme. Så mennesket trenger en viten...som kommer ved å føle fred.

1
EnraNetsu [sitat…] Neppe. Stoffet som skilles ut når mennesket stresser bryter ned endene i mitokondriene og hindrer cellene å dele seg. Stoffene som skilles ut når mennesket har fred repare...

Eeeh, what?!?!? 0_o

Du endret hele poenget mitt til å gjelde "mennesker". Mennesker som entitet har viten (dog av og til lurer jeg litt på det :p ). Celler har ikke viten. Det er slik celler fungerer. Det er slik blomster fungerer. De har ikke viten.

VI, som mennesker derimot, har viten om hvordan disse tingene fungerer, fordi det er slik de fungerer og vi har forsket på det og kommet fram til at det er slik de fungerer!

1
JTHammer Eeeh, what?!?!? 0_o Du endret hele poenget mitt til å gjelde "mennesker". Mennesker som entitet har viten (dog av og til lurer jeg litt på det :p ). Celler har ikke viten. Det er s...

Cellene har viten om at de fungerer som de skal når mennesket fungerer som det skal...verre er det med mennesket. .som ikke tar konsekvensen av at det ikke fungerer som det skal...man trenger ikke forske for å forstå dette. Dette vet man fordi man kan føle.

1
JTHammer Ok, vi har visst litt forskjellig forståelse av "viten" her. Å vite krever tanker. Den krever en bevisst forståelse av noe. En plante trenger ikke viten for å fungere. Den bare fun...

Blomster har en bevissthet for å kunne vokse. Likt som mennesker og andre livsvesener. Men vi har enda ikke helt forståelse på begrepet bevissthet...Siden det omfatter mer enn kun tanker. Selv fjell vokser jo;) Solen har sin bevissthet også. Vi er ikke den eneste bevisstheten på kloden selvom vi er utstyrt med en hjerne om du tror det.

1
EnraNetsu Cellene har viten om at de fungerer som de skal når mennesket fungerer som det skal...verre er det med mennesket. .som ikke tar konsekvensen av at det ikke fungerer som det skal......

Cellene har viten om at de fungerer som de skal når mennesket fungerer som det skal.

Vet du hva ordet egentlig betyr???

Viten - en bevisst forståelse av noe, og med muligheten til å bruke denne for en bestemt hensikt.

1. kjennskap, opplysning 2. viten, ekspertise

Og når vi først er innpå det:

Bevissthet - en egenskap ved sinnet som i alminnelighet anses å romme slike kvaliteter som subjektivitet, selvbevissthet, sansing og klokskap samt evnen til å oppfatte forholdet mellom en selv og ens miljø.

1. mental tilstedeværelse, motsatte av bevisstløs 2. våkent sinn ha noe i sin bevissthet *3. erkjennelse, viten bevissthet om eget forbruk*

Så hvis dere mener at dette er riktig anbefaler jeg at dere bør straks begynne å jobbe med den vitenskapelig tidsskriften som underbygger dette, for her lukter det Nobel Pris. "/

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar

Trond Giske redder AP

Støre har gjort AP til Ansvarsløst Parti, og siste meningsmåling der AP ligger på 19% og Sp på 6% og Høyre på 29%, har ikke hatt særlig stor interesse for mediene. (Jeg bare tenker på hvordan aviser o...
Bilde

Kraftopprørere i Ap strømmer til Giske

Trond Giskes lokallag har i sommer passert 800 medlemmer og er suverent størst i Arbeiderpartiet. Misnøye med regjeringens energipolitikk er hovedforklaringen, sier han.


Bilde www.nrk.no
2
2 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
4 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
2 svar
Laster...