Religion og livssyn

shaukat23B

Bibelen og ateisme skrullete begge 2?

"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived. Isaac Asimov"

Eller mener han at begge har rett? Hvis Bibelen er ateisme, er da ateister ..øh? Hvilken gud snakker EGENTLIG Bibelen om? Romvesener? David Ickes reptilherskere som bor i takrennene våre, forkledde som edderkopper? Hva er greia med Ezekiel, Annunaki og Yahwe og illuhim og grågåsas farmor?

Hva ER egentlig iberiasneglene? Forkledde neandertalere som vil vinne tilbake verden etter den bitre misæren for 40 000 år siden? (Med unntak av de få som ble voldtatt av oss, eller voldtok oss og fikk spredt noen få gener. Hint bokseren Valuyev, Mike Tyson..)

2
32 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Og ikke minst: Hvorfor er IKKE "Paktens ark" et eksempel på gammel teknologi, når den ble brukt til å drepe fiender i krig og samtidig har gitt mange av dagens voktere kreft (i Etiopia)?

Har de gærneste gærninger av Sitchin og Dænikenklanene hatt rett hele veien, mens ateister og Bibelpuggere sitter håpløst fast i gjørma sammen og slår hverandre i hjel for å komme opp?

1

Hvis Bibelen er ateisme, er da ateister ..øh?

Det Asimov mener er at Bibelen gir det beste svaret på hvorfor man ikke bør tro på guder.

3

"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived. Isaac Asimov"

Eller mener han at begge har rett?

Det han mener er at å lese bibelen skikkelig er det den raskeste måten å bli ateist. :)

2

Hvilken gud snakker EGENTLIG Bibelen om? Romvesener?

Bibelen snakker ikke om gud, og heller ikke romvesner. Det er min konklusjon etter å ha lest bibelen med Daniken øyne i mange mange år.

Det er få mennesker i dag som setter seg inn i hva astrologi er da de aller fleste ikke bryr seg om det, like lite som om Espen Askeladd skulle være en reell historie. Alle vet at begge er uekte så de setter seg ikke inn i det.

Derfor er det ikke så mange som ser astrologien i bibelen, de aner ikke sammenhengene.

Bibelen handler således ikke om gud men om menneskers oppfattelse av gud og misbruk av makten en tro på gud gir.

Og mye av den er skrevet av personer som var mot denne makten og mot overtroen.

1
JTHammer Link bare konge. :) AronRa

En by som aldri mer skulle bli gjenoppbygd. Det var det som ble forutsagt om byen Babylon som en gang var verdens hovedstad.

Ifølge den bibelske profetien skulle den bli til grusdynger og til en bolig for sjakaler og ugler. Den skulle aldri mer reise seg igjen. ( Jeremias 51: 37 )

Det er ikke lenger mulig å gjenoppbygge byen Babylon: dens skjebne er beseglet.

1
yardsale [sitat…] Nei, den som leser selv, i stede for å høre på hva forkynnere mener den sier eller betyr, så ser man fort hvor mane skrøner den inneholder.. Hvor mange som påstår å lese b...

Nei, den som leser selv, i stede for å høre på hva forkynnere mener den sier eller betyr, så ser man fort hvor mane skrøner den inneholder..

Jeg er uenig, og mener man må være passe idiot for å lese en bok som Bibelen bokstavelig.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...