Dette ble min andre gang å prøve å skrive dette innlegget fordi jeg ikke fulgte mitt eget råd og posten forsvant i det store intet da jeg trykte "Send". :(

Perry Stone ja, oh wow. "/ Kjøpt og betalt for av The Tea Party høres det ut som.

Her er en link til videoen som trådstarter referer til.

Ok, hvem er "de"? Hvem er disse folkene han snakker om? Og hvilken "chip"? Er det denne kanskje? Litt liten til å kunne inneholde et lithium batteri, som er kraftig nok til å sende signaler til satelitter må jeg si. Hvorfor har jeg ikke dette i mobilen min? Damn it, Samsung!!! :p

Mission Impossible? Pfff, for en dust! Babler om ditt og datt, og "jeg har bevis for dette" og så legger han ikke fram bevis i det hele tatt?? Bare fortsetter å snakke å snakke å snakke.

Værre blir det når han begynner å snakke om de virkelig små chipene fra Hitachi, som er forøvrig er et japansk firma, IKKE kinesisk!!!

Så hvor kommer alt dette fra? ObamaCare snakker om noe som kalles National Medical Device Registry, som i og for seg er mer enn nok til å få anti-Obama skrullinger til å dikte opp det ene og det andre. Men hva er det egentlig?

NMDR er et register som skal lagre nye medisinske utstyr som er av Klasse 3 kategori. Klasse 3 kategori gjelder ny medisinsk gjennombrudd, utstyr og enheter som er så nytt at man enda ikke vet helt hvor sikre de er å bruke. Når en ny enhet eller apparat blir produsert, legger produsenten inn data om type, modell, og en unik ID (f.eks. serienummer) på FDA's register.

Hver gang et slikt apparat eller enhet blir brukt, blir den registrert på pasientenes medisinske historie for senere oppfølging. Dette for å danne seg et bildet av hvor sikkert det er å bruke det og å kunne spore opp til hvem som laget det og når den ble laget.

Det er alt. Ingen steder står det noe om å tvinge folk til å implantere en chip i handa eller hodet. Dette er bare fjas, insinuasjoner, og direkte løgn i visse tilfeller. Skremselspropoganda med en agenda i tankene: "To keep the un-educated masses in line!"

1

Ooo, glemte å legge til, for det er en viktig del av å forstå hvordan i huleste noen kan komme på noe slikt:

I visse tilfeller kan Klasse 2 utstyr og enheter bli innlagt i registeret hvis det har livsnødvendig eller livreddende egenskaper. Hvis du går til US Food and Drug Administration (FDA for short) sine sider og slår opp Implantable Radiofrequency Transponder System så ser man at denne duppeditten kommer under Klasse 2.

Og hvis man så i tillegg ignorerer ordene livsnødvendig eller livreddende så betyr jo det helt soleklart at den amerikanske regjeringen planlegger å tvinge sine borgere til å sette inn en slik en. /sarkasmeslutt

1

alt på ett kort, presset har starta, dyretsmerke, de som tar det evig fortapt,

Når jeg leser slikt forekommer det meg: hvor viktig det er å fatte Guds anliggender med Tekstene!

"Gi Gud hva Gud tilhører - og keiseren (øvrigheten) hva DEN tilhører!"

Hjertet og moral tilhører Gud - betalingsmidler tilhører øvrigheten -og er i seg selv fullstendig uskyldige uansett tall-koder - såfremt de ikke krever eller gir hjertets eller moralitetens avguds-dyrkelse i et korrumpert hjerte.

Dessuten sier Åp-teksten konklusivt at advarselene og konstanteringene gjaldt skriftets adressanter (står nevnt først i skriftet) i det første århundret.

Beste hilsen.

1
Finnsannhet [sitat…] Når jeg leser slikt forekommer det meg: hvor viktig det er å fatte Guds anliggender med Tekstene! "Gi Gud hva Gud tilhører - og keiseren (øvrigheten) hva DEN tilhører!" Hj...

Når jeg leser slikt forekommer det meg: hvor viktig det er å fatte Guds anliggender med Tekstene!

Det er også viktig å huske på at tekstene er om en tid for lenge siden.

I det romerske riket foregikk på 200 og 300 tallet en politisk maktkamp hvor religionene ble brukt.

Den nye Mithras ( sol invivtus ) og Jesus tilhengere fantes omhverandre.

Mithras tilhengerne merket pannen sin med et merke.

Og derfor står dette på trykk i dag, ikke av noen annen grunn.

2
Slettet-HH-JHG

Jeg tror at overdreven bruk av komma er dyrets merke. Endetiden er nær.

2
Messagefromtime [sitat…] Det er også viktig å huske på at tekstene er om en tid for lenge siden. I det romerske riket foregikk på 200 og 300 tallet en politisk maktkamp hvor religionene ble brukt....

Mithras tilhengerne merket pannen sin med et merke.

Og derfor står dette på trykk i dag, ikke av noen annen grunn.

Okey så de var faktisk fiendene til de andre overtroiske. Er det derfor de også har merker i panna i hinduismen?

1

Hvis det er en sammenheng mellom Dyrets merke i profetier/religion og hva politikere vil gjøre nå, så kan jo det også være at POLITIKERNE er overtroiske. Altså at de dyrker profetien og prøver å gjøre den sann. Tenkt på det folkens? :)

Proof microchip is in Obama health care

Jeg sier ikke at det stemmer, bare en interessant samling med kilder.

1
shaukat23B Hvis det er en sammenheng mellom Dyrets merke i profetier/religion og hva politikere vil gjøre nå, så kan jo det også være at POLITIKERNE er overtroiske. Altså at de dyrker profeti...

Kanskje det er DERFOR Obama og venstresiden roper sånn om "fellesskapets helsevesen".. Hvis alle må samme sted så må alle ha samme regler, samme teknologi må følges for registre. Hvis ikke blir du som rom-folket i dag, helt utenfor alt.

Men er ikke chip'er snart allerede gammeldagse? Nanoteknologien er jo helt vill. Den ser vi ikke engang. Da har vi ingenting vi kan gjøre hvis feil folk overtar den.

1
titan_sable Fornuftige ord. Tommel! (for dette, ikke for bibelsitatene ;-) )

For Konstantin var jo innførselen av Gud kanonlurt. Romernes rike var litt på hell og de gamle keiserne mislyktes i å gjøre seg om til Gud. Hvis folket ble misfornøyd, hvordan skal man straffe en ikke-observerbar ide (Gud)? Oppfinnelsen av Gud må være den enkleste veien en keiser kan kontrollere folket på :)

Keisere fantes jo lenge før Konstantin. Men det var han som gjorde Gud "offisiell". I gamle Sumeria trodde de ikke på En Gud, og det gjorde de heller ikke i de ville nomadesamfunnene. I Egypt trodde de på en farao, og hadde offer til Månen og Solen

1
shaukat23B Kanskje det er DERFOR Obama og venstresiden roper sånn om "fellesskapets helsevesen".. Hvis alle må samme sted så må alle ha samme regler, samme teknologi må følges for registre. H...

Kanskje det er DERFOR Obama og venstresiden roper sånn om "fellesskapets helsevesen".

Venstre side? Det finnes ingen venstre side i USA lengere. :)

Demokratene har flytta til høyre, og Republikanerne har flytta inn på mental hospitalet. :p

2
shaukat23B [sitat…] Okey så de var faktisk fiendene til de andre overtroiske. Er det derfor de også har merker i panna i hinduismen?

Den første Mithras var vel Sumersk. Hinduenes runde fine solmerke i pannen kan vel ha en likhet.

De var religiøse motstandere i romerriket og som du sier så var det på hell og keiserene måtte finne et brukbart kontrollverktøy.

http://www.roger-pearse.com/weblog/2010/04/24/were-cultists-of-mithras-marked-with-a-sign-on-their-foreheads/

Det er overhodet ikke underlig at dette har kommet inn i revelation, der blander man hysterisk mellom trosretninger og astrologi veier tungt.

Vi må lete etter grunnen til dette i deres egen tid, det har ikke noe med vår tid å gjøre i det hele tatt. Bortsett fra himmelens bevegelser.

1
Finnsannhet [sitat…] Når jeg leser slikt forekommer det meg: hvor viktig det er å fatte Guds anliggender med Tekstene! "Gi Gud hva Gud tilhører - og keiseren (øvrigheten) hva DEN tilhører!" Hj...

Dessuten sier Åp-teksten konklusivt at advarselene og konstanteringene gjaldt skriftets adressanter (står nevnt først i skriftet) i det første århundret.

DA og NÅ !

TEGN - SYMBOLER - BILDER (akkurat som Kristus sa)

GUDS SØNNER :

Romerne 8:19 !!

1
samsu88 [sitat…] Forkynnelse først i hele verden og så ende komme. Jehovas vitner forkynner i nesten over 250 land og noen land er det fremdeles forbudt å spre gode budskap. Men vi gir ikk...
Slettet-HH-JHG

Men vi gir ikke opp

Bra.

Jeg liker folk med integritet og ryggrad, og forstår ikke hvorfor JV får mer pepper enn andre religiøse.

Det ser i det minste ut som at dere tror på det dere sier at dere tror på. Det er mer enn hva man kan si om de fleste andre.

Men misforstå meg rett, jeg tror fremdeles at du ville ha blitt skuffet om du kunne ha fått vite hva som faktisk skjer med deg når du dør. Men det tror jeg ikke at du kommer til å få vite. Ikke jeg heller. Tar jeg feil, så kommer jeg til å få vite det. Det gjør ikke du :)

1
Laster...