Religion og livssyn

josef777

kristendommen øke, islam taper, hvofor kjærlighete

Krsitendommen har pasert islam, og er den hurtigvoksende på jorda hvorfor,?

jesus sier i sitt ord at en skal stille seg fram som et offer, å tåle ond, spott osv, å så skal sympati, smelte de andre ned, å få de å følge etter, kjærligheten skulle være drivkraften, å seieres medesinen, appelere til samvittigheten

islam taper folk er redd drap, hevn for noen har krenka muhamed osv, folk blir skremd , av slike holdninger, reise du til slike land kan du se de slår dammer på åpen gate, damer som spirnger gråtende,er syn du møter på vei til stranda ,butikk, dagligdags,

her oppe har en voks fra slike ting å bygger på kjærlighet, samtaler, å forstålese,

rase, diskriminering, kjønn, har en voks fra, nytte ikke , selv kukuxl klan, å alt mulig har det ikke lykkes,man må forstå, slippe folk til å ikke holde de under , rase kjønn, folk må få bruke evnene sine, som er gaver gud har gitt til å berike verden

så min meninger er kristendommer vokser for den bygger på kjærlighet å på åoffre seg ikke hevn

3
42 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

så min meninger er kristendommer vokser for den bygger på kjærlighet å på åoffre seg ikke hevn

Sann kjærlighet er den kristnes sterkeste våpen.

Alle djevler er livredde den kristnes kjærlighet.

BHB

2

Verdt å merke seg at det stort sett er i Afrika og Asia veksten (til begge) religioner foregår.

1

Krsitendommen har pasert islam, og er den hurtigvoksende på jorda hvorfor,?

Ja, kristendom er størst, men vokser ikke fortest: link

Vil du også kalle alle disse for "ekte" kristne?

1
Finnsannhet ALLES sterkeste påvirkningskraft vis a vis andre - til det gode - er kjærlighet! I "utstråling" OG praktisk utførelse av hjelpe/støtte-handlinger. Obs.: jeg sa IKKE at JEG er sterk...

Du sa ikke direkte at du selv er sterk i Kristi kjærlighet, men at religionen du praktiserer er "overlegen" andres sin...noe i den forstand.

I tillegg indikerer ditt utsagn på at kjærligheten er det som gir fremdrift i kristendommens vekst. La meg spørre; hva var den største årsaken til at kristendommen ble spredt siden dens opprinnelse? Ble den spredd via bibelens sitt kjerne-budskap, eller via makt og truing?

1
TouchForFree Du sa ikke direkte at du selv er sterk i Kristi kjærlighet, men at religionen du praktiserer er "overlegen" andres sin...noe i den forstand. I tillegg indikerer ditt utsagn på at k...

La meg spørre; hva var den største årsaken til at kristendommen ble spredt siden dens opprinnelse? Ble den spredd via bibelens sitt kjerne-budskap, eller via makt og truing?

Hovedsakelig i kraft av sin overbevisnings-kraft og kjærlighet.

Sånn egentlig bakom overflate- og generaliserte historie-sterotyper, da.

Slik er og årsak til dens enorme utbredelse de siste hundre år.

Ingen kjærlighet er større enn den som gir sitt liv - for andre.

Slik Jesus og utallige kristne har gjort og gjør.

Og en del andre livs-syns-følgere også, selvsagt;

og en del seg-selv-følgere også.

At kristendommen OGSÅ har fått marked av makt-mennesker er sant. Men SLIKT spiller nok egentlig ikke særlig på varighets strenger.

Det er den positive og tilfredstillende kraften ved kr.dommen som er viktigste årsak til dens ENORME innflytelse i historien og verden.

Guds blødende hjertes kraft i ord, gjerning og Ånd.

Kjærligheten som smelter is i våre hjerter.

BHB

1
Finnsannhet [sitat…] Hovedsakelig i kraft av sin overbevisnings-kraft og kjærlighet. Sånn egentlig bakom overflate- og generaliserte historie-sterotyper, da. Slik er og årsak til dens enorme u...

Hovedsakelig i kraft av sin overbevisnings-kraft og kjærlighet.

NEI.

De som tolket tekstene dit ble drept, rett og slett utryddet av den katolske kirke.

Catharene er bare et lite eksempel på det.

Vatikanet innførte sin politiske religion med makt og den var SATAN på jord til langt inn på 1900 tallet.

Kristningen av de britiske øyer er sterk historie, les noe om den. Kristningen av Norge er som brødsmuler og regne iform av vold.

Men jeg mener ikke at du er lik dem, du er nok mer lik dem som de utryddet. En god og fredelig person.

1
Ræveåte Som de som velger inn et politisk parti er medansvarlig for dn politikken som det fører er også de som tilhører religiøse grupper medansvarlig for den urett som blir begått av syst...

Som de som velger inn et politisk parti er medansvarlig for dn politikken som det fører er også de som tilhører religiøse grupper medansvarlig for den urett som blir begått av systemet.

1. Mange står i posisjon OG FUNKSJON utenfor evt. grums. Ved å stå utenfor stor-grupper eller i ett forbeholdt forhold til disse.

I motsettning til sekter der man MÅ støtte likt og ulikt, rett og galt i ett jafs.

2. Grums tidligere begått (og ofte angret og bedt om tilgivelse for både overfor Gud og mennesker) - gjelder ikke nåtid, hvis handlingene har opphørt.

3. Min Bibel gir ikke anvisning i at øvrigheten ikke skal bære et sverd. Og ikke heller at en kristen ikke kan delta i DENS forsvar.

Øvrigheten er ikke underlagt Satan. Men har vært mye preget og drevet av Satan. Men også MYE preget av og påvirket av Gud.

"Verden" er nok beklagelig varierende inspirert av Ond, i alle menneskers gjøren og laden, men ikke spesiellt Øvrighetene.

Men suksess blant mennesker (=verden) har ofte vært lettest med slange-lure-smiske oppførseler av tvilsom moralsk art og ege.

Når verden gjennomsyres av Gudsrikets Oppstandelses-ånd med tilhørende liv-kvalitet, så blir den jo forbedret. Skjedd med mang en øvrighet, det.

Som alt annet mennesker gjør. DETTE, - er selv-innlysende, mener jeg.

Krigs-drap kan vanskelig sees som personlig utført drap. Slik oppfatter jeg dette. En slags nødrett eller sær-dispensasjon.

BHB

1
TouchForFree Jeg er uenig og mener at du har en del å lære om historien. Faktisk, så er det en grov overseelse av historien.

Alltid en forskjell på stor- og grov-historisk populær-framstilling -

og fin-granskning av alminnelig-folk-nivå-historisk skjønn.

Til fenomen-bedømmelse: se kr.dommens ENORME framgang på 1900-tallet fram til i dag. Ikke mye krig/makt bak dets skjeende, mener jeg. Heller politisk og intelektuell motstand.

God dag til dikkum!

BHB

1
Messagefromtime [sitat…] NEI. De som tolket tekstene dit ble drept, rett og slett utryddet av den katolske kirke. Catharene er bare et lite eksempel på det. Vatikanet innførte sin politiske religi...

Men jeg mener ikke at du er lik dem, du er nok mer lik dem som de utryddet. En god og fredelig person.

Takk!

Jeg er vel som 99% av de kristne for øvrig. Det er bråk-huene som stikker seg fram til offentlig registrering, vet du.

Du er nok selv fredelig, men med mangt en snurrig agenda.

God dag til dekkem!

BHB

1

Posten til TS henger ikke helt på greip...Islam er den religionen som vokser mest, men heldigvis så vokser ateister som gruppe enda mer.

1
Messagefromtime [sitat…] Smågutter i forhold til den katolske kirke. Ingenting kommer opp mot dem. Ikke glem historien deres selv om dere er kristne.

Tror du skal lese deg opp på utbredelsen av islam.

Det er blitt så populært nå å antagonisere kristendommen samtidig som man vender et blindt øye til islams herjinger. Jeg unskylder ikke kristendommen. De har faktisk gjort mye ondt. Men sett det litt i sammenheng med islams spredning så får du et litt annet bilde.

Husk på at kristendommen spredde seg til hele midtøsten og nesten hele middelhavsområdet uten særlig våpenbruk. Islam tok sverdet fatt allerede da de bare var en håndfull tilhengere.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
45 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Laster...