Religion og livssyn

pandasin

en liten bønn

kjære gud. det er med frykt og fortvilelse jeg ser at verden holder på å gå under. jeg vet menneskeheten ikke har styrke nok til å snu. katastrofer på katastrofer blir kastet på oss, og menneskeheten har ingen andre en seg selv å takke. jeg ber om at alle som lever i dag og som vil oppleve enda større frykt og desperasjon er sterke når det gjelder som mest. vi har ikke elsket livet slik vi bør. vi har jaget jordisk gull. nå har vi snart tatt alt jorden har å by, men det skal tilbakebetales. vi har ikke tenkt på hva gjelden er, rentene fra tildligere generasjoner og renters rente. vi tenkte neste generasjon skulle få svi får vår fest, så er det vi som må betale hele festen. stakkars stakkars folk i filippinene og til alle oss andre. Vi ble advart.

2
15 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

vi har jaget jordisk gull. nå har vi snart tatt alt jorden har å by, men det skal tilbakebetales. vi har ikke tenkt på hva gjelden er, rentene fra tildligere generasjoner og renters rente. vi tenkte neste generasjon skulle få svi får vår fest, så er det vi som må betale hele festen.

Amused to death - Roger Waters Enjoy!

1
EnraNetsu [sitat…] Even in your darkest hour I will not abandom you. Krishna

Fremtredende trekk ved det tegnet som Jesus ga, er omtalt i matt 24:7 , Markus 13:8 og Lukas 21: 10-11 )

Det skal være jordskjelv både her og der, store jordskjelv. Har dette trekk ved tegnet vist seg siden 1914.

1915 ble 29 970 mennesker drept under et jordskjelv i Avezzano i Italia. Et jordskjelv som rammet China i 1920 krevde 180 000 menneskeliv. 1923 omkom 143 000 mennesker som følge av et jordskjelv i Tokyo-Yokohama i Japan. Og 60 000 mennesker omkom under jordskjelvet i Quetta i India i 1935.

1

Verden går ikke under.

Religionene går under.

For 75000 år siden skjedde den største katastrofen i menneskehetens historie.

Vulkanen Toba. Alle så nær som 1000 til 10000 mennesker døde.

2

Vi ble advart.

Av hvem..? Moder jord har alltid vært ustabil og det vil den alltid være, uavhengig menneskelig påvirkning, med mindre vi sender avgårde det meste av atombombene samtidig..

1
samsu88 Fremtredende trekk ved det tegnet som Jesus ga, er omtalt i matt 24:7 , Markus 13:8 og Lukas 21: 10-11 ) Det skal være jordskjelv både her og der, store jordskjelv. Har dette trekk...

Det skal være jordskjelv både her og der, store jordskjelv. Har dette trekk ved tegnet vist seg siden 1914.

Grunnet tektonisk aktivitet og kontinentalplate forskyvninger. Til en forandring så vet vi per dags dato hvordan jordskjelv oppstår og det er faktisk like naturlig som det en frisk bris er.

Folk skulle ikke ha bygget så tettpakket på en risikosone hvor det oppstår skjelv. Hvertfall bygget mye mer sikret.

1
samsu88 Fremtredende trekk ved det tegnet som Jesus ga, er omtalt i matt 24:7 , Markus 13:8 og Lukas 21: 10-11 ) Det skal være jordskjelv både her og der, store jordskjelv. Har dette trekk...

Det skal være jordskjelv både her og der, store jordskjelv. Har dette trekk ved tegnet vist seg siden 1914.

Kanskje snart på tide å innse at jorda er en eltemaskin i stadig forandring?!

Å spå jordskjelv er som å spå at det før eller siden skal regne.

2

O Lord, please don't burn us, Don't grill us or toast your flock, Don't put us on a barbecue, Or simmer us in stock, Don't braise us or bake or boil us, Or stir-fry us in a wok. Oh please don't lightly poach us, Or baste us with hot fat, Don't fricassee or roast us, Or boil us in a vat, And please don't stick thy servants, Lord, In a Rotissomat.

2
Slettet-HH-JHG

jeg ber om at alle som lever i dag og som vil oppleve enda større frykt og desperasjon er sterke når det gjelder som mest. vi har ikke elsket livet slik vi bør. vi har jaget jordisk gull.

Det er vel og bra, men det er enda bedre om du hjelper Leger Uten Grenser sitt arbeide på Fillipinene.

http://www.legerutengrenser.no/

1
Ræveåte [sitat…] Hva er løsningen tror du?

jeg har ingen fasit på alle verdens problemer. å det er sant at i rundt oss er det krefter som tilintetgjør oss på et brøkdels av et sekund om vi er uheldige. Slutten på jordens eksistens eller alt liv på den vil opphøre en dag. Slik er det bare. Men trenger vi å gi så forbasket mye gass mot den enden da. Kan ikke fysiske lover og uheldige omstendigheter få ordne dette? Hva om vi brukte mer tid på å bry oss om hverandres skjebne en å skaffe seg "ting" til å bruke tid på. Jeg tror ikke det er noe spøk at økt befolkning og økt forbruk vil tære bort livsgrunnlaget vårt. Jeg tror naturen har sin egen måte å regulere seg på, og frykter nå at det blir fortært så mye at det ikke finnes flere opprettingsmuligheter.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar
Laster...