Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Nå er det lenge siden jeg har vært aktiv her på Religion og livssyn, men det skyldes at jeg har skrevet på en bok det siste året. Nå nærmer jeg meg slutten på boken, men jeg står ovenfor et problem jeg ikke klarer å løse selv og nå ber jeg dere om hjelp.

Nå har ikke dette problemet egentlig noe med Religion og livssyn å gjøre, men etter å ha vært inne på Vitenskap og luftet spørsmålet der uten å få svar, så lurer jeg på om det kanskje finnes en glup hjerne hos dere som kan hjelpe meg.

I en scene i boken dykker hovepersonen ned til en bil som har ligget under vann i tre måneder etter at den gikk gjennom isen rundt juletider. Hovedpersonen finner føreren av bilen fremdeles sittende fastspent i førersetet. Spørsmålet blir som følger; hva får han se? Hvordan ser et menneske ut etter tre måneder i isvann? Hvilken farge har huden, hvor oppblåst er den, har den flakket av fra skjelettet? Har det faktum; at det er ferskvann han har ligget i og at det ikke har trengt fisker inn i kupeen og begynt å spise av kjøttet, noe å si?

Jeg vet at mange av aktørene her i Religion og livssyn sitter inne med store kunnskaper om så mangt. Har en eller flere av dere greie på dette?

1
2 svar

2 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

TomPadang

Åja, bok, ja... Intet mindre.

Nei, hvem vet hva som er på "andre siden" av døden (uansett årsak). De får jo finne ut av det, de som vil.

Et druknet menneske er ikke noe pent syn. Til å begynne med er de bleke, så etter en tid blir de fiolette. Så begynner de å glassifisere - de blir (huden) på en måte gjennomsiktige. Så begynner kjøttet å løsne fra benene.

Dersom man finner en person i vann, som har ligget der lenge skal man ikke røre vedkommende. Da faller han fra hverandre som en glassmanet som man løfter opp fra vannet.

1

armageddon_5

Takker og bukker, Tom. Nå fikk jeg et lite innblikk. Vet du mer? Er det andre som vet mer? Jeg liker å skrive slik at den som leser får en følelse av troverdighet.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...