Nye VGD er lansert! Mer informasjon

I november 2002 spaserte en mann inn i plenumshallen ved Grand Hotel Terminus i Bergen, der landets fremste geistlige var samlet i fred og fordragelighet. Han delte ut en løpeseddel med en tittel som het; Fullmånedåpen, og med en tekst som sa: Fullmånen er Perleporten og Fullmånedåpen gir adgang til Guds rike.

Videre stod det å lese, at en ny barnedåp nå skulle erstatte vanndåpen. Dåpen skulle skje under hver fullmåne, tolv ganger i året, og at det var foreldrene, ikke presteskapet, som skulle fremføre den.

Teksten, som foreldrene skulle fremsi under dåpen, bar benevnelsen; Det Messianske Barnebud, og det gikk som følger: -Jeg lover å oppdra mitt barn uten fysisk eller psykisk avstraffelse, å gi det ubetinget kjærlighet og å lære det å gi mer til sin neste enn til seg selv.-

Videre stod det å lese, at denne liturgien skal følges frem til konfirmasjonsalderen og så skal den etterfølges av noe som kalles; innvielsen, da det nylig voksne barnet selv skal fremsi sin overbevisning til tekstens gyldighet gjennom en troskaps ed. Denne eden skal fremsies under hver fullmåne og sier: -Jeg lover at jeg vil forsøke etter beste evne å leve opp til Den hellige tanke som sier at jeg skal elske min neste høyere enn meg selv.

Ledelsen i kirkemøtet kastet ham bokstavlig ut under trusler om at politiet ville bli tilkalt om han våget seg tilbake. Da ropte mannen til dem: "Lysestaken skal flyttes fra dere."

1
17 svar

17 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

armageddon_5

Eg er djupt såra og vonbroten øve at døke velge å baggaellisera min svett oppspada teori om Perleporten og Månestråla. Skam dykk.

PS.

Sjå ut, da brenne på baksia av Måna.

1

RickiBK

PS.

Sjå ut, da brenne på baksia av Måna.

Vel.

Kunne da godt tenkt meg å hatt det brennhett med Månestråle hvor som helst på månen jeg, om slikt hadde vært mulig.

Slett ikke å forakte her nede heller da ;)

1

armageddon_5

Kunne da godt tenkt meg å hatt det brennhett med Månestråle

På baksia?

1

armageddon_5

"Lysestaken skal flyttes fra dere."

Mennesket er den ypperste skapning så langt i evolusjonen. På toppen av næringskjeden styrer mennesket verden, på godt og vondt.

Gud ser og Gud tenker; "Fy faen, og jeg som ga dem alt? Du snakker meg om å forvalte pundet dårlig. Jeg gav dem intelligens, og hva bruker de den til? Jo, til å bli så dum som mulig. Patetisk.

1

BlackEagle

Mennesket er den ypperste skapning så langt i evolusjonen.

Det ville vært interessant å se hva du begrunner det med.

Mvh

BE

P. S. Husk bl. a. at krokodillene har overlevd litt lenger enn oss - så vi har vel noen måneder igjen for å kunne konkurrere.

1

armageddon_5

Det ville vært interessant å se hva du begrunner det med.

OK. Hadde jeg visst at du hadde tenkt å svare, så ville jeg sannsynligvis skrevet at mennesket har gått forbi mauren og vepsen når det gjelder alrtuistisk levesett, og at det betyr at vi hersker på planeten. Nei, det var kanskje ikke så lett å forstå. La meg se, ja, mennesket er den ypperste skapning så langt i evolusjonen fordi vi vet hvordan vi skal kunne utrydde våre fiender i større målestokk enn dyrene? Nei, dette var ikke lett.

1

RickiBK

P. S. Husk bl. a. at krokodillene har overlevd litt lenger enn oss - så vi har vel noen måneder igjen for å kunne konkurrere.

Labli Krokkodillene..... Det er MINE kosedyr. ;)

1

Remiel

I følge Skapelsesberetningen ga ikke Gud mennesket intelligens, ikke noe særlig iallefall. De stjal den selv. Antagelig tok Eva en råtten kart, eller tok fra feil tre kanskje - etter resultatet å dømme.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...