Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Vi ser at det er store problemer her på planeten Tellus. Siden slutten av 2019 har vi fått pademien Covid 19 verden over. Millioner dør. De siste ukene har verden også fått oppleve flommer, som er 1000 års flommer i følge det kinesiske utenriksdep.

Alt dette er en del av profetiene som står omtalt i Matteus 24-25. kap. Raseringen av naturen er nå blitt så stor at det påvirker trykk-systemene verden over. Sivilisasjonen slik den har vært vil bli utslettet slik profetiene peker på. (Pest Lukas 21:11.)

Det profitt-baserte samfunn vil gå helt til grunne. Guds Rike vil gjøre ende på alle andre riker, men selv bestå til evig tid. (Daniel 2:44.)

Med Hilsen Trond Vaatsveen, talsmann for Guds Rike.

2
29 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

FooDog

Vi lever i de siste tider

I et evighetsperspektiv så er alle individers levetid kun som micro-tidsenheter å regne. Derfor mener jeg at alt levende fra tidenes morgen befinner seg i endetiden. Slik vil det sannsynligvis fortsette til evig tid.

5

return_of_drakkar

Dessverre fikk jeg da aldri her oppklart de andre "feilene" du snakket om. Jamfør: mettingen av 5000 og 4000. Feks med de to som hang sammen Jesus, og om håninga.

1

Finnsannhet

Nei, du rakk nok ikke det. Uansett så har vi ingen klare og direkte ord i NT om NT sin rolle som sådan. Men du kan jo prøve å sette inn svarene dine her på nye vgd, som svar det dette mitt innlegg.

1

perchri

Tenk deg et "ståsted" 1000 lysår ute i universet . Du vil se en svart himmel med milliarder små prikker, hvor noen er planeter, noen er galakser, men små lysende prikker . En av disse er jorden i prikkhavet av lys. tenk så på religionen.................blir ikke mye igjen av overbeviselsen, religion,vel?

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...