Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Vi ser at det er store problemer her på planeten Tellus. Siden slutten av 2019 har vi fått pademien Covid 19 verden over. Millioner dør. De siste ukene har verden også fått oppleve flommer, som er 1000 års flommer i følge det kinesiske utenriksdep.

Alt dette er en del av profetiene som står omtalt i Matteus 24-25. kap. Raseringen av naturen er nå blitt så stor at det påvirker trykk-systemene verden over. Sivilisasjonen slik den har vært vil bli utslettet slik profetiene peker på. (Pest Lukas 21:11.)

Det profitt-baserte samfunn vil gå helt til grunne. Guds Rike vil gjøre ende på alle andre riker, men selv bestå til evig tid. (Daniel 2:44.)

Med Hilsen Trond Vaatsveen, talsmann for Guds Rike.

2
29 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

BornOnThe4thOfJuly

Har du avtalt med Gud at du faktisk får lov til å være talsmann for han? eller tar du bare guds navn til inntekt for deg selv uten å ha fått klar og tydelig tillatelse?

Ellers har det vært vesentlig verre epidemier tidligere som har tatt vesentlig flere liv. Som det følger av navnet så vil 1000-års-flommer inntreffe i gjennomsnitt hvert 100. år og det gjelder da absolutt alle vassdrag i verden. og da kan da bare gange opp antall vassdrag og antall år jorden har eksistert for å finne ut hvor mange ganger det har vært 1000-års-flommer.

Så hvorfor levde vi ikke i de siste tider alle disse årene tidligere for både 1000 og 2000 år siden da flere døde av epidemier og det også var 1000-års-flommer? Hvorfor skal vi tro at du er den nye Messias, som du gjør deg til ved å påstå at du er guds talsmann, og dermed ta påstandene dine om at vi nå lever i de siste tider på alvor.

Kan du din tillatelse til å opptre som guds talsmann?

7

Finnsannhet

Betimelige refleksjoner du har her.

2

TrondVaatsveen

Er ikke Messias, hevder kun det som står omtalt i Bibelens 66 bøker. Er ingen religiøs galing med dårlig selvbilde. Bygger mitt syn på Bibelen og vitenskapen. Vi har ødelagt deler av jorden, vi trenger hjelp. Hjelpen er Guds Rike slik jeg tror.

Mvh. Trond Vaatsveen, talsmann for Guds Rike. (Daniel 2:44)

1

perchri

...ta heller en dag av gangen.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...