Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Vi ser at det er store problemer her på planeten Tellus. Siden slutten av 2019 har vi fått pademien Covid 19 verden over. Millioner dør. De siste ukene har verden også fått oppleve flommer, som er 1000 års flommer i følge det kinesiske utenriksdep.

Alt dette er en del av profetiene som står omtalt i Matteus 24-25. kap. Raseringen av naturen er nå blitt så stor at det påvirker trykk-systemene verden over. Sivilisasjonen slik den har vært vil bli utslettet slik profetiene peker på. (Pest Lukas 21:11.)

Det profitt-baserte samfunn vil gå helt til grunne. Guds Rike vil gjøre ende på alle andre riker, men selv bestå til evig tid. (Daniel 2:44.)

Med Hilsen Trond Vaatsveen, talsmann for Guds Rike.

2
29 svar

Finnsannhet

Nei, du rakk nok ikke det. Uansett så har vi ingen klare og direkte ord i NT om NT sin rolle som sådan. Men du kan jo prøve å sette inn svarene dine her på nye vgd, som svar det dette mitt innlegg.

1

return_of_drakkar

Det er litt rotere her for min hjerne, og det tar mye tid å finne fram. Men husk at en motsigelse (eller feil) kun er gyldig som det hvis feks 2 utsagn samtidig ikke kan være sanne samtidig og i samme mening.

Altså hvis 2 utsagn synes å motsi hverandre så er de likevel ikke formelt sett motsigelser (feil) hvis de er logisk kompatible med hverandre.

Vi får se hva framtiden bringer...

1

Finnsannhet

Greit, rerurn. Prinsippalt rett det du skriver. Men hva med åpenbar sannsynlig mening?

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...