En æra er dessverre over. 2. desember stenger VGD.no. Mer info.

Teksten bare kom til meg, men jeg vet ikke hvem som skapte den eller hvor den kom fra. Det var en tanke som kom ut av ingenting. Om det er en sann profeti for tiden vise, men kanskje må vi innse at det går mot slutten av menneskehetens dominans på denne kloden. Vi har ødelagt for oss selv med vår ubegrensede egoisme. Hva skjer med oss når døden sveiper over kloden og dreper alt liv?
Profetien min forutsa at Russland ville angripe Ukraina, noe som alle fryktet, men som få trodde ville skje. Nå gjenstår det at den tredje verdenskrig bryter ut, at Kina okkuperer Taiwan, at pandemien går ut av kontroll og at en stor naturkatastrofe vil inntreffe. Jeg har fått mye pes i diskusjonsforumene hvor jeg publiserte de potensielle profetiene og også i sosiale medier (facebook). Kritikken går hovedsaklig ut på at jeg fremstår som en egendefinert dommedagsprofet uten troverdighet, men det var i så tilfelle før de potensielle profetiene begynte å gå i oppfyllelse. For teksten som sier at Russland angriper Ukraina publiserte jeg tre uker før angrepet, og dermed er den delen av teksten oppfylt i punkt 1. Hvis alle tre punktene blir oppfylt er jeg i min fulle rett til å kalle meg en dommedagsprofet, for teksten omhandler et mulig dommedagsscenario.

1

Tror ikke på sånne dommedagsprofetier jeg. Jeg husker jeg så filmen Dont look Up hvor folk begynte å tro at en komet skal utslette menneskeheten. Sånn tullprat klarer ikke jeg å ta seriøst, jeg bare rister på huet. Alltid noen som skal skape action ved å skremme andre.

1
Laster...