Religion og livssyn

JohnSmithTable

Hva fanden? Bonus for langt skriveri??

Jeg sitter her og prøver å tenke logisk.

Og det er vel faktisk slik at vi mennesker i all hovedsak bidrar til undergraving & ødeleggelse av vår elskede & forhatte jordklode? (Legg merke til tegnet "&", det skal bli mitt varemerke når jeg endelig får gifta meg kongelig eller blir dømt for et drap eller tre. Har Ari noen yngre søstre? Jeg vet at Kristin har noe ullent der, men det blir lixom for innestengt.).

MEN, her er kongstanken i forhold til forskningsresultatene: Menneskene mener å hevde over naturen. Naturen gjør hevn ved å gjøre menneskene sterile. Dette forstår selvfølgelig de vise først - og rammes deretter.

Mens Bondevik og Valgerd for alltid kommer til å skylde på homofili og alkohol. Og ikke minst O.J. & Hagen.

Men: Hadde jeg vært så sterk i trua på himmelriket som Bondeviken hevder å være, så hadde jeg ærlig TALT ikke giddet å bry meg. For hvis Otto brenner i helvete mens Kjell M. taler til en evig - og voksende - menighet, da jevnes jo alt ut?

Da står det bare igjen følgende bønn: Kan ikke bare Otto legge hånda på TV'en og bli som Kjell Magne?

Nei, for Gud og Kjell Magne har uransakelige veier. TALT står i store bokstaver fordi jeg er inderlig forbannet. Hilsen Meg.

1
2 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Dette må du utdype litt mer.Det virker som du har noen interresante tanker.Hvis du forklarer litt mer,skal jeg prøve å komme med mine tanker.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Laster...